KD först igen.

Har nu varit och satt upp skyltarna i Vännäs. Fr o m idag klockan 17,00 är det lovligt att sätta upp skyltar. Så jag förväntade mig en rusning bland alla partikollegor i andra partier att sätta upp på den bästa platsen.

Men döm om min förvåning. Vi var ensam ute med släpvagn och plakat. Inga andra partier hade klistrat och monterat sina affischer. Men jag tror innan helgen att det är fler som kommer synas. Nu får man hoppas att åtminstone hälften får stå kvar. Brukar vara ett styvt jobb att åka runt och fixa till dem.

En av partiarbetarna i fullt arbete.

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Bo-Gunnar Wikström

    Sverige har blivit alltför egoistiskt anser KD i ett uttalande ! Vilka är det som drivit fram denna egoism ??? Vilka tycker att solidaritet och omtanke om de svaga är skällsord ? Vilka tycker att man ska slå på de verkligt svaga och utsatta ? Vilka tycker att man ska gynna de som redan har det hur bra som helst ? Jo men …. visst är det KD !!! Jag undrar om det står på era plakat ?
    1/ Inför ättestupa för alla svårt sjuka !
    2/ Mer till de rika – mindre till de fattiga !
    3/ Räkna solidaritet som ett skällsord !
    Några förslag ni kan ha på era plakat ! Jag har fler om du behöver….

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-08-20 23:10)
    Men Kalle så ska du inte ens tänka får då kan du bli besviken om det inte inträffar. Om du följt med i opinionen den senaste tiden så är det andra partier som ligger betydligt sämre till. Men det är valdagen som räknas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.