Vardagskvinnohjältarna!

I dag på internationella kvinnodagen så hyllas kvinnor på alla nivåer. Men man ser mest att det är kvinnor som redan har en bra plattform som hyllas.

Jag vill istället tillägna dagen till alla kvinnor som finns i vardagen. Kvinnor som gör stora insatser utan att bli hyllade. Vardagskvinnohjältarna. Kvinnor som t ex väljer att nedprioritera sin karriär några år för att kunna ta hand som sina barn, eller ta hand om sjuka anhöriga. Kvinnor som varje dag tar hand om sjuka o gamla både i sin profession men också alla dem som vårdar sina anhöriga hemma. Ja det finns många kvinnor som jag mött genom åren som jag verkligen ser upp till och beundrar och de är alla värda att hyllas denna dag. Skulle jag nämna alla så torde sidan i bloggen inte räcka till.
 
Men jag har en kvinna som jag mer än andra vill nämna om och fira lite speciellt denna dag. En kvinna som finns där hela tiden, som på ett alldeles utomordentligt sätt har engagerat sig i sina barn. Som också fortfarande osjälviskt engagerad sig i andra barn som har behov och även har tid över att ge en hjälpande hand där det behövs till alla och en var. Utan att nämna vem jag tänker på så vill jag som ledtråd nämna att jag får anse mig lyckligt lottad som får bo tillsammans med denna kvinna. 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.