Pinsamt Bodström!

Som om inte riksdagsledamöterna har nog hög lön så strävar Bodström efter mer. Att vara utkvittad från riksdagen gör man för andra viktiga uppgifter i sitt politiska värv som riksdagsledamot och inget annat. Att utkvitta sig och påstå att man är på andra uppdrag o sedan sitter i en förhandling i en rättssal och begär ersättning är lågt.

 

Men vad som är ändå lägre är gruppledaren i riksdagen för Socialdemokraterna som säger i stil med att Tomas Bodström ska särbehandlas. Jo Jo var är solidariteten man pratar om. Eller är det som vanligt läpparnas pladder. Är det Bodströms fall vi håller på få se eller?

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Anna-Greta

    … eller kan det vara så att några riksdagsledamöter vill ha kvar sina ”riktiga” jobb, lite av sin förankring i vanliga människors vardag?
    Inte så att jag förespråkar dubbla löner, men visst är det väl ändå sunt att man är kvar i verklighet medan man också jobbar politiskt? Tycker Bodström gör helt rätt som arbetar som en vanlig Svensson… men att han givetvis inte ska ha dubbla löner, om han inte jobbar de timmar han har betalt för.

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Vad har du för uppfattning om den vanlige Svensons liv, när du kan skriva så här om Bodströms civila arbete:
    ”… arbetar som en vanlig Svensson”?

    Att en advokats arbete och sociala verklighet ligger långt ifrån de vanliga Svenssons, måste du väl ändå hålla med om.

  3. MrPerfect72

    Att kalla fildelning foer stoeld, blir en smula patetiskt i detta sammanhang. Att ta ut dubbla arvoden aer riktigt svinaktigt. Det aer skattebetalarnas pengar. Att sedan vaennerna i politikeradeln stoettar honom blir inte mindre patetiskt. Vaenskapskorruption!

    Hederliga politiker eftersoekes!
    MVH
    MrPerfect72
    http://www.aktivdemokrati.se

  4. Hans-Inge Smetana

    Svar till Anna-Greta (2009-10-12 00:01)
    Det är väldigt bra o sunt att politiker har kvar sin förankring. Därför är det mycket bra att ha kvar sitt jobb. Men just att ta ut ersättning på flera håll för samma dags arbete tycker jag är lågt.

  5. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2009-10-12 07:26)
    Nä inte har en advokat ett vanligt Svenssonliv inte. Där är vi fullständigt överens. Med en timdebitering på en bit över 1000 kr/arbetad timme och dessutom ha möjlighet att få ersättning för tidspillan så är inkomstnivåerna långt utöver den vanliga Svenssons nivåer.

    Har reagerat många gånger på det när man sitter i Hovrätten och ska fatta beslut om kostnadsräkningen. Det har faktiskt också hänt att man prutat någon gång. Inte så populärt förståss. Men nivåerna på arbetade timmar måste också vara på en rimlig nivå.

  6. MrPerfect72

    Tycker att politiskt uppdrag aer naagot man kan kliva paa och av i delar av sitt liv, men att paa detta vis norpa skattebetalarnas pengar samtidigt som man pysslar med annat borde helt enkelt vara brottsligt. Riksdags arvodet aer som jag ser det en 100%-tjaenst och borde det inte vara det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.