Korv-reklam

Äntligen har min försenade julklapp till mig själv anlänt med bussen. Vi har aldrig haft så bra service som vi har här i obygden. Jag kan nu alltså titulera mig som lycklig innehavare av ett superduperunderställ från Ull-Max. Ett tjockt ljuvligt ullfrotteställ till min frusna kropp. Jag drabbades omedelbart av en obetvinglig lust att ikläda mig detsamma och sedan spatsera omkring här i butiken iförd  min nya värmande look, men inser att det skulle kunna kallas för otillbörlig korvreklam. Ser fram emot att få testa det vid nästa fisketur. 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    asch!på meren ba´det är bra med blandad ”kost”–leker man kassler i nätstrumpor ibland så kan man bju på körven åxå (fliin) Själv hade jag min ullmax merino på första kvällen å maken kunde inte få nog av min ” fantomens-moster-på-besök-look” …

    …åsså var det perfekt smekmån påan, å bara å köra med massageapparaten på min onda rygg ovanpå det glidiga var störtbra!

  2. Gunnel Forsberg

    Har du den tunnare merino-varianten? Jag är sugen på att skaffa den med! Denna fungerar som stötdämpare förutom att den är varm. Robban har en likadan som mig. Det kanske kan bli en hemlagad variant av Let´s dance iförd dessa.

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-01-08 12:30)
    Haha:) Ja då har jag uppfyllt inte bara själva skinnet utan även min pappas kriterie på en snygg kvinna – en som är just ”fulle skinne”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.