Edward Riedl (M)

Den svenska ekonomin är rekordstark

Riksbanken konstaterar nu att den svenska ekonomin är rekordstark. Sverige sticker ut som den klarast lysande stjärnan när det gäller ekonomisk styrka. Med Reinfeldt och Borg vid rodret går det bra för Sverige. Alliansens politik för jobb och företagande är grunden för det svenska undret.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Det är svårt även för en ”gråsosse” som jag att inte glädjas åt att det går bra för Sverige – om detta genomgående betyder att det också går bra för en mängd enskilda individer i vår land.

    Dessvärre är det ju inte så. Åtminstone inför sig själva håller kanske även en och annan ny Moderat med om att så inte är fallet.

  2. Stefan Westermark

    Men vi har inga bevis för att det går bra för Sverige.
    Det gick bra för Grekland med tills ekonomer innom EU upptäckte att dem hade två olika skatteböcker. En som stämmer och en som en öppen för allmänheten. Vad som däremot inte nämns lika flitigt är att JPMorgan Chase och goldman sachs hjälpte Grekland att fixa sin andra skattebok vilket ledde till att Grekland kunde gå med i EU.
    Men vi kan skita i det som stog åvan om man vill. Kan någon ge ett ärligt svar på hur svenska banker hanterar pengar och vad har kontrollen över den Svenska penningpressen?
    PS: Kalle nu får du kokurans i Brån!MoahAhA

  3. Edward Riedl

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-01-03 16:26)
    Roligt att du gläds med de svenska framgångarna. Den relativa fattigdom ökar när det stora flertalet får det bättre utan att fattigdomen faktiskt ökar. Det är viktigt att komma ihåg att ett land behöver god ekonomi för att ha generösa trygghetssystem. Så det är ständigt en balansgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.