Attraktivt…

Jag har sagt det förut och jag säger det igen:

Det är otroligt manligt och attraktivt med män och pappor som tar ansvar för sina barn och som tar sin papparoll på största allvar.

Så kallade "män" (Ett annat ord vore verkligen på sin plats här" hmm… skitstövlar kanske?") som INTE tar hand om sina avkommor ska man passa sig jäkligt noga för. Dessa typer gör livet jobbigt en lång tid framåt beroende på hur gamla barnen är. Jag har många kompisar som är ensamstående mammor till fantastiska ungar. Friska, härliga, glad och mysiga ungar. Mammorna kämpar dubbelt så hårt för att fylla tomrummet efter en bortavarande pappa. Inte en lätt uppgift. En uppgift som de flesta ändå lyckas ro i land trots att de har det förbenat jobbigt emellanåt.

För ni ska veta att det är som att slåss mot en osynlig fiende att försöka fylla tomrummet efter en frånvarande förälder. Det är i princip NÄSTAN omöjligt!

I alltför många fall så har papporna flytt fältet och skaffat sig nya avkommor som de tar bättre hand om än sina första.

Visst är det märkligt??

 

Hur deras nya kvinna och avelskompis ens kan vilja ha den här "mannen" fattar jag inte? Jag menar.. han har ju klart och tydligt visat hur det ska gå till. När det inte passar längre så drar han vidare och skaffar nya barn och skiter fortsättningsvis i sina "begagnade" barn.

Borde inte kvinnor vara livrädda för snubbar som inte tar hand om sina barn som fanns innan dem?

Nä, ingen idé att fundera på detta ännu en gång. Vi skyller väl på taskiga gener eller något.

Sen som en liten avslutande reflektion vill jag också säga att det är synd att inte fler killar tycker att det är attraktivt med moderliga morsor som tar hand om sina barn i vått och torrt. Nä, en sån kvinna är ju bara trist och tråkig.

Nä, silikonstinna partybrudar ska det vara! Gärna såna som också skiter i sina ungar och sätter sig själv i första rummet!

BLÄ!!

"Min pappa säger att han alltid vill va min pappa och att han alltid vill va me Mig. Vilken tur"