En ny favorit fick jag idag. Min 37e födelsedag…

Från mobilen

En ny favorit fick jag idag. Min 37e födelsedag har förflutit helt utan socker och koffein så det blev inte mycket till kalas. Presentkort, blommor, pengar, ett armband och till och med stödstrumpor haha.. Det behöver jag tydligen nu när jag blivit ännu äldre. Dagens höjdpunkter var i alla fall farfars sång. Han glömmer aldrig, gullfarfar 🙂 plus att Martin och Malin var hit. En trevlig födelsedag som förhoppningsvis följs av fler. "Bara" tre år kvar till 40 haha.. Hur är det möjligt? Tur man har en barnslig ådra som håller mig ung. Inuti i alla fall 😀 Jo!! Förresten… Bastian sa: "Mamma" idag. Högt och tydligt och flera gånger *glad* Bästa presenten av alla hihi..

8 kommentarer

  1. Spankywhip Dellamorte

    Hahaha.. nu börjar det bli komiskt.. Testar igen. Tredje gången gillt, eller hur? 😀

    Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.. visst sjunger jag fint? ;D hihi

    Stort GRATTIS på födelsedagen!! Hoppas du haft en toppenbra dag 😀
    grattiskramar i massor

  2. Marja Granqvist

    Grattiskramar i efterskott! Du verkar ha haft en fin födelsedag även utan socker och kaffe. Stödstrumpor är alltid bra att ha, även i förebyggande syfte.:)
    Så kul att Bastian sa ’mamma’ just i dag (i går).
    Kram

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2011-05-15 00:45)
    Tack Marja 🙂 Ja, jag blev så glad så jag nästan ville gråta *skrattar* Det går bättre och bättre att vara utan kaffet. Det är oftast kaffet som triggar sötsuget och nu är sötsuget så gott som obefintligt! Har till och med choklad hemma i ett skåp bara för att se om jag kan låta bli och det KAN jag ju haha.. jag tittar på chokladkakan och tänker att: ”Om några veckor ska jag smaka”

    Det går finfint! 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.