Snart helg…

I morgon ska jag åka iväg och hämta centraldammsugaren. Blir spännande att få den inmonterad. Kommer man att uppleva att luften känns friskare efter dammsugningen då?

Ibland när man dammsugit så känns det som att man behöver öppna fönstret för att kunna vädra ut, känns inte så fräscht. Men att köpa små doftgrejor till dammsugaren det vill jag inte heller. Men många små billiga dammsugare får man för priset av en centraldamm-sugare, det är då visst och sant. Lite ångest kan jag nog känna över köpet….

Har fått bilder från SpanskaVillan där nu träden är uppkapade och rotvältorna borta. Ett antal stora granar har kapats i 6-7 m långa längder. De ska senare bli golv på övervåningen. I dag har också besiktningsmannen från försäkringsbolaget varit där. Få se om man får någon hjälp att återskapa de murar som Knutte gjort en gång. Tur att gjut-formarna finns kvar i alla fall.

En liten del av det som väntar på att kapas till ved. Men vi ska inte klaga, jag tänker på de skogsägare som förlorat massor, kubikmeter med träd. Fy sjutton. Som anställd inom en stor skogskoncern som alltid planterar 3 nya plantor för varje avverkat träd, så borde jag väl också göra det. Men så blir det inte. Inga mer höga träd som riskerar att falla över stugan. Istället ska jag vara tacksam över att det blivit så mycket ljusare på tomten 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.