I väntan på presskonferens

Liftade med två norska journalister från VG i morse för att ta mig från hotellet till skidskyttestadion i Nove Mesto. Har hängt här sedan dess, trilskats med att få ut en liten videorapport från stället samt tagit några telefonbilder på omgivningarna. 

Skjutvallen ser ut så här. Ganska klassisk om ni frågar mig. 

Mediacentret ligger alldeles bredvid upploppsrakan och ser ut nånting sånt här. 

Sen har vi då matsalen en våning ner. Där serverades det i dag en slags kycklingrätt, med bespisningspersonal och allt. Skulle man dessutom vara på partyresa och inte jobbresa så serveras det både vin och öl (på tapp) i matsalen. Själv tog jag en mineralvatten och jag kan väl avslöja att alla jag käkade lunch med ur den svenska journalistkåren körde alkoholfritt. 

Well, vi väntar på presskonferens med svenska laget här. Den skulle ha börjat 14.30 men är nu uppskjuten till 15.00. Då får vi höra vilket lag Sverige kör med i morgondagens mixedstafett, och höra vad exempelvis Björn Ferry har att säga om förutsättningarna här nere i Nove Mesto. 

2 kommentarer

  1. Helena

    Förutom expo av estniska damlagets lila jackor är det alldeles för lite fashion och inslag av typen dagens outfit i den här bloggen. Och skamligt få egopics. Är det inte nära olagligt att kalla det en blogg ändå?

  2. Tomas Ruuth

    Svar till Helena (2013-02-06 19:29)
    Egopics är inget jag sysslar med. Däremot kan det nog bli ett par inslag av mode och fashion framöver. Exempelvis kan du i det senaste inlägget se en bild av en äkta tjeckisk mintgrön skinnsoffa. Klart sevärd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.