Umeås Bästa uppmuntran mot Nannabad är allmänhetens, i kommentarer idag, ger stöd att visa mer på avigsidorna och det sjunker som badbyggande förr på Nanna.

Umeås Bästa uppmuntran  mot Nannabad är allmänhetens, i kommentarer idag, ger stöd att visa mer på avigsidorna  och det sjunker som badbyggande förr på Nanna.

  • Janne Josefsson jr 

    Dessa monumentbygganden över sin tid på makten måste upphöra. Det kommer leda till kräftgång och osämja för Umeå en lång tid framöver. Visst kan överklagandegraden ibland diskuteras men när vissa politiska beslut är så bristfälligt underbyggda att man som skattebetalare undrar om det verkligen tagits på demokratisk grund, måste politikerna ställas mot väggen. Vi läser t ex Umeås alla handelsområden, västra länken, Kulturväven och detta badhus. Jag undrar vad Uppdrag granskning skulle komma fram till…
    Som någon tänkare sa – ”Felet med världen är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel”. Andra säger ”Folk tycker som jag!”…

     Guest
  • Detta blev inte en förstatidesnyhet i papperstidningen!!

  • Umeåbo 

    Människor som inte är sakägare….det är väl alla som bor i samhället och som måste vara med och betala för att Herr Holmlund inte skall lida någon prestige-förlust

  • Dana 

    Då kan vi väl nästan sammanfatta: 7 emot och resten för. Hyfsad majoritet för.eller hur.

  • Urban Bengtson 

    Ni har alla rätt och detta kommer till slut upp till ytan så att ett Nannabad avvecklas förr eller senare. Ett slarvigt och ogenomtänkt beslut 2007 och samma nu 2013 med det avslut politikerna vill göra, kommer att ge stopp senare. Ekonomin stoppar precis som Aktivariet 2000 sprack och de privata aktörerna såg det för dyrt.

    Så det kan vara idé att redan nu fundera ut alternativ, ett danshav i 50:a bassängrummet eller en saluhall skulle sitta bra. Och på 50:a-delen finns plats för 2-3 våningar med bostäder. Då kan relaxen få vara kvar för de boende och även andra hyra tider. P-däck är då bra. Och så skapas sedan en ny simhall (äventyrsbad kan vänta) vid IKSU eller Nolia.
    Eller renoveras Umeå simhall och får en tillbyggd 50:a.

    Så ge inte upp, allt kan förändras och det är val om knappt ett år, så då kan det vara idé att höra om partiernas tro på Nannabad (om det finns) för framtiden (de får det svårt när allt fler fakta kommer fram med tiden). Partier och politiker som driver Nannabad nu kan riskera röster också.

  • Peter 

    Säkert lika väl genomtänkt som Väven.
    Det slutar väl som kallbadhus när de upptäcker att de saknar medel för driften.

  • Göran 

    de kan glömma att jag tänker bada där när folk kan stå och titta på mig genom fönstret… helt sjukt ! Kommer aldrig att besöka stället.

    • Lars  Göran 

      Inte för att jag är för detta bad, det är ett galet bygge.
      Men de flesta badhus har ju insyn, Holmsund och Övik bland annat. För att inte tala om Vännäsbadet 😛

  • Guest 

    Ett nederlag för den s k demokratin i Umeå! Dags att flytta!!

  • FD Socialdemokrat 

    En politikerskandal att bygga detta badhus på fel plats och med fel innehåll!

    Stakars de Umebor som skall dras med detta tillsammans med de ökande kostnader som Väven för med sig för Umeås medborgare under tiotalsår.

    Borde vara underlag för ett skadeståndsåtal mot Holmlund och hans gelikar i kommunfullmäktige som totalt struntat i kommunmedborgarnas åsikter i dessa frågor.

  • hasse 

    Fullblods vansinne! En man ego ska kosta oss en halvmiljard!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.