Umeås Luftmiljö än värre av Nannabad och ökande trafik för P och med skjutsande bilar till och från. Barnmiljön värre än någonsin blir min rubrik.

Umeås Luftmiljö än värre med Nannabad och ökande trafik för P och med skjutsande bilar till och från. Barnmiljön värre än någonsin blir min rubrik.

Här en bild symboliserande det värsta för hälsan, den allt farligare luftmiljön då den når alla. Och just luften vid en Nannabadentré 20 m från P-husentré och 10 m från där föräldrar har enda möjligheten att lämna och hämta barnen, med än mer avgaser och ovanpå badhuset några våningar för 200 bilar till körande och startande och körande.

Rubriken ”Luften värre än någonsin” har aldrig någonsin varit så giltig och skrämmande som vid denna planerade barn-, ungdoms-, idrotts- och hälso(?)anläggning, för nya badhus/simhallar värst i Sverige. Detta ovanpå de trafikproblem med olycksrisker och alkoholomvining som blir vid Nannabad, se tidigare blogg idag. Barnmiljön värre än någonsin, blir min tilläggsrubrik.

Nanna luften värre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.