Umeås Bästa, 2/2 50:a-läge har Umeå SS önskat vid andra idrotter – i idrottscenter – samarbete med universitet. Nolia igår! Campus i morgon?

 Umeås Bästa, 2/2 50:a-läge har Umeå SS önskat vid andra idrotter – i idrottscenter – samarbete med universitet. Nolia igår! Campus i morgon? 

Fortsättning på tidigare blogg idag.

Idag är det  mer utbyggt på Noliaområdet än och idag har idrottsområdet på universitetscampus cokså växt och fler sportanläggningar kommit.

IDROTTER PÅ CAMPUS VÄXT – USS HAR SAMARBETE MED UNIVERSITETET

För framtiden är det Campus som bäst uppfyller alla kraven/önskemålen Umeåsimningen förde fram för åtta år sedan.

Och Umeå SS har redan samarbete med universitetet, Idrottshögskola och Idrottsmedicin, vilket underlättar vid en simarena där. Här med tre lägen.

 
Och så här uttryckte USS:ledning i e-brev hösten 2012:
 
USS absolut inte driver på med en 50:a på Nanna. Det är ett politiskt beslut. Det skulle vara en önskedröm att vi som ideell skulle kunna styra placeringen av bassängen samt storleken men så är inte fallet. 

 
Höga chefer på Umeå Fritid ogillar Nannaläge – tiger utåt pga rädsla.
 
Inte heller Fritidsnämnden/Umeå Fritid har fått påverka. Även där har man ogillat Nannaläge, det har jag hört direkt av höga chefer och också indirekt. Men har sagt det informellt av rädsla för att inte riskera något.

ALLA ANDRA IDROTTER FÅR SINA ÖNSKELÄGEN – SENAST GYMNASTIKEN
 
Däremot har alla andra idrotter fått samarbeta med FN och UF och driva sina önskelägen, senast gymnasitken och ett Gymnastikens Hus man vill ha vid Nolia/Dragonskolan.
 
MEN inte simsporterna, de tvingas in mitt i stan, utan utemiljöer och med trafikrisker som Umeås politiker vägrar ens utreda!I
 
VARFÖR? VARFÖR DENNA BEHANDLING OCH DISKRIMINERING AV JUST EN SPORT? ÄR DET AV TRADITION, SE ICKE-GENSVARET PÅ USS:S FÖRSLAG 1988? ELLER NÅGOT ANNAT, SÅ SÄG DET DÅ.
 
MORGONDAGENS BLOGG OM SIMARENA, BÄTTRE ÄN NANNABAD!
 
I morgondagens blogg kommer det förslag på en ny bad- och simanläggning, SIMARENA, jag arbetat fram i kontakt med olika intressenter: Som t o m höga politiker, faktiskt, uttalat att man vill att jag ska visa, och med ekonomi också. Så därför nu ett som understiger Nannabad i investering och drift, och ger mer för simning och bad.
Och en innovation med simkanal som VK skrev om den 19/4, se nedan.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.