Umeå Bästa Byggnadsnämnd säger NEJ till bygglov för simläktare bakom läktare och skickar bygglovansökan ”upp på läktaren”!

Umeå Bästa Byggnadsnämnd säger NEJ till bygglov för simläktare bakom läktare och skickar bygglovansökan "upp på läktaren"!

UPPDATERING 10:18 med att Fritidsnämnden ledning nu fått direkt fråga i e-brev om man granskat nedan om läktare eller inte. Få se om det kommer svar.

Se nedan ritning från Umeå badbolags skiss för bygglovsansökan för ett Nannabad. Kring bassängen finns merparten av läktarplatserna som antingen, t v, är på våning 2, dvs ovanför bassängen och bassängområdet. Och t h provisoriska läktare för att klara SM krav i 25-m-bassängen till vänster.

Det innebär att badbolaget på allvar, dvs ledande politiker i Umeå kommun, anser att vid simtävlingar ska största delen av publiken på läktaren t h på bassängkanten, titta rakt in i läktaren över vattnet! Där den senare också ska bära 36 000 kilo, 36 ton! 

DETTA ÄR OHÅLLBART!

"RIV" DENNA BISARRA LÄKTARE!

INSE OCKSÅ OMÖJLIGHETEN I EN LÄKTARE OVAN VATTNET, DIT PUBLIKEN INTE KAN TA SIG PGA AV ATT BRYGGAN ÖVER BASSÄNGEN SKA VARA ENBART TILL FÖR FUNKTIONÄRERNA.

HUR KAN EN SÅDANA HÄR LÄKTARLÖSNINGAR HA PASSERAT KOMMUNENS EXPERTIS PÅ IDROTT HOS FRITIDSNÄMNDEN/UMEÅ FRITID?

Umeå Bästa Byggnadsnämnd säger NEJ till bygglov för simläktare bakom läktare och skickar bygglovsansökan "upp på läktaren"!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.