Prioriteringar

Centerpartiet det största borgerliga partiet i Nordmalings kommun vill ha fler direktörer i kommunen. Allt enligt annons i det lokala annonsbladet.

Vi Socialdemokrater vill ha en kommun med en skola där alla elever klarar sina betyg. Vi vill ha en äldreomsorg utan privatieringar och vinstintressen.

I I höstens val avgör du framtiden för kommunens verksamhet.

  • Fler direktörer? Eller ökade resurser till skolan, förskolan och barnomsorgen?
  • Fler direktörer? Eller en vård och omsorg utan privatisering och vinstintresse?

2 kommentarer

  1. Har bestämt mig!

    Jag trodde i min vildaste fantasi att jag aldrig någonsin skulle kunna lägga min röst på sossarna, men det kommer jag absolut att göra i höst.

  2. Håller inte med

    Direktörer, hm, ja det handlar ju om ROT-avdraget, alltså oftast kvinnor som driver småföretag som riktar sig mot hushållsnära tjänster, ingenting annat. Alltså att de tjänsterna ska få fortsätta vara vita och inte bli svarta igen. Centerpartiet vill också satsa både på vård och skola, sedan måste man se till hur behoven ser ut, man kan inte tro att pengar löser allt. Även dags att sluta prata om privatseringar eftersom det inte är något som Centerparitet vill ha, stor skillnad på att konkurrensutsätta och privatisera. Vinstintresse har även all kommunal verksamhet, alla ska hålla budget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.