Det kanske kommer en förändring men det tar den tid det tar,

 Det blev trehundringar igår kväll mot för de fyrahundringar vi löpte förra veckan. 

 

Och, tja, man behöver väl inte ha åtskilliga miljoner i CSN-skulder för att förstå att det är enklare att löpa tre hundra meter än fyra hundra meter. Samma minutslånga vila emellan. 

 

Jag skulle vilja beskriva det som ett lagomt jobbigt löppass. Det var jobbigt, men samtidigt inte lika jobbigt som förra veckan då man efteråt ville fylla i en sjukpenningsblankett för några veckor framöver på grund av sina ömmande vader och sina punkterade lungor. 

 

Och i och med att vi löpte totalt två kilometer kortare än förra onsdagen så hann vi hem i bättre tid till det som ändå är onsdagskvällens kärna – Champions League-fotbollen. 

 

Mitt Real Madrid krossade en gång för alla det där oförklarliga åttondelsspöket och… ja, jag skulle nog – kanske något färgad – påstå att efter Barcelona så har jag Real som andrahandsfavoriter till CL-titeln. 

 

… men "vi" är ju samtidigt en aning ringrostiga i det här med kvartsfinalspel, så UEFA… när ni väljer mellan de kalla och de varma bollarna… får man önska sig Schalke? 

 

Gympass på IKSU imorse. "Halva laget var där", skulle man kunna ha sagt utan att överdriva så hemskt mycket. Jag, Lundström, Wennebro och Andreas Johansson körde tillsammans från tiosnåret – och när vi var till att bli klara slöt Marko och Jocke Kvist upp. 

 

Kvists knä blev sämre efter matchen i söndags – det verkar tydligen, enligt den medicinska staben, som att han dragit på sig en släng av löparknä – och ska inte spela något i helgen. Det verkar med andra ord vara upplagt för en dubbling för undertecknad. 

 

Livet i mitt kollektivboende rullar på bra (jag antar att det finns tråkigare kollektiv att slå sig ihop med) men jag har fortfarande samtliga av de få krokar jag har – det är mer som små pirkar – ute i hopp om att kunna ro hem en egen etta. 

 

Igår fick jag ett erbjudande om en lägenhet… på Teg… lagom stor etta… lät perfekt, egentligen… men… 5600 kronor i månaden smakar inte fågel om man sitter på en grundlön som är i paritet med vad ekvatorialguineiska grindpojkar får ut efter skatt. 

 

Nåja. Mot ny träning. Veckans sista. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.