Söndag 13.3.99,

 "Fotboll är ett enkelt spel. 22 man jagar bollen i 90 minuter och till slut så vinner Tyskland", sammanfattade Gary Lineker. 

Efter att ha slösat bort ett par dyrbara (nåja) timmar framför herrarnas femmil kan jag konstatera följande: 

"Längdskidåkning är ett enkelt spel. Hundratals män – japaner, kazaker, uzbeker och alla som vill får hänga på den klunga som de svenska åkarna drar runt – söndagsåker i ett spår i 49 kilometer och till slut så spurtar en norrman hem guldet". 

 

Efter Liverpools viktiga 3-1-viktoria över vårt allas hatlag Manchester United (fan, Suarez kan nog bli en PL-anfallare i toppklass och 300-nånting-miljonersmannen Andy Caroll… ja, han är ju lång och så) så tänkte jag köra ett hårt pass på IKSU, eftersom vi är lediga imorgon, men där satte mitt ben stopp. Gårdagssmällen från den milt uttryckt robuste Skellefteåtanken strålar fortfarande jämsmed yttervaden. Det strålar så pass att man skulle kunna lägga några majskorn längsmed vadbenet och se de ett efter ett poppa till och bli popcorn. 

Min lekmannabedömning är att det är en nerv som kommit i kläm och jag ska försöka boka tid med någon kunnig på området imorgon. Endera en sjukgymnast eller så blir det Karolinskas strålningsenhet. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.