Terttus sida

Vindeln visade sin aviga sida

Jag väntade på Norrlandståget den 13. januari på Vindelns järnvägstation. Men tåget var försenat i tre timmar. Vi satt i bilen och stirrade på rostiga järnvägsvagnar. I samhället finns ingen allmän plats att gå in och få en varm kopp. Då var det närmare 20 grader minus.

Vi lyssnade på radio och försökte hålla humöret uppe. Under tiden hann vi tänka, om det finns andra ställen i Sverige, där samhället står stilla på kvällstid.

/Sasu

En kommentar

  1. Louise Hägglund

    Så tråkigt, du skulle ha fått kliva på i Hällnäs där har ju stop363som nyss öppnat och dom har ett cafe som är öppet till kl 21.
    Ja dom säger att det är miljövänligt och bra att åka tåg med för det första så håller dom aldrig tiden och för det andra så kan man få tag på flygbiljetter som är mycke billigare. Om dom vill få fler resenärer så måste det ske en förändring.
    Sedan håller jag med att det är tråkigt att det ej ska finnas någonstans att ta vägen om man behöver vänta i Vindeln i några timmar. Så tråkigt att Cafet ej har öppet på kvällen. Hoppas du ej behöver vänta lika länge nästa gång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.