Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Nu blir det vidareutveckling

Många intressenter finns som vill driva Vindelns camping. Finns även några som vill driva både campingen och Buberget. Det är på tiden att en ordentlig upphandling angående campingen kommer tillstånd. Skrev en blogg om Campingen 2009 09 17 där kan ni läsa vad som gäller för campingen nu.Där finns också några fler personliga åsikter runt detta område.

LÄS DEN HÄR (Läs även kommentarerna i densamma)

Foto: Sven Björkland VK

/ Sunken

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Mikael verkar ha trampat på en öm tå!!!

    Bra att ärendet hårdbevakas.
    Sedan är det rätt så belysande för politiken i Vindeln att sticker någon ut hakan som inte tillhör det inre gänget så skall spydiga kommentarer likt If försöka dummlägga vederbörande.
    Alla med huvudet på skaft vet hur upphandlingar skall gå till.
    Men det är bra att politiker engagerar sig som Moderaten Mikael,det finns allt för många som sover sig igenom sin mandatperiod.
    Det skulle inte förvåna om If tillhör det inre gänget som känner sig hårt trampad på en tå.
    Men vi är många som vill att Mikael mfl fortsätter trampa på ömma tår så vi andra får upp ögonen.

  2. Vad ska man tro?

    Skulle du kunna berätta hur M tänker om högstadieskolan i Vindeln, barn med särskilda behov som inte får den hjälp de behöver, UNGDOMAR MED MISSBRUKSPROBLEM SOM KOSTAR SAMHÄLLET MASSOR NÄR DET INTE SÄTTS IN ÅTGÄRDER DIREKT. Och tänk! Det finns de som har ordnade hemförhållanden, föräldrar med jobb och koll som kämpar ensamma för att människosynen på mindre orter ofta är inskränkt och för att tunnelseende är mycket vanligt. Kommunkontor och skola verkar många gånger vara sk. Skyddade verkstäder i mina ögon, där Hur tänker ni politiker i dessa frågor. Vem kan man lita/rösta på och tro på?

  3. Mikael Sundling

    Svar till Vad ska man tro? (2010-08-20 09:39)
    En viktig fråga är att man på en snabbt sätt indentifierar de som har problem och ser till att de får den hjälp de behöver det ska skolhälsan tahand om. Viktigt är ha ett nära samarbete med polisen så att lagningen av starkvaror och cigaretter minimeras. Sen är det viktigt att direkt efter valet komma igång med en fungerande fritidsgård så att ungdomarna har något att sysselsätta sig med, istället för att bara drälla runt byn. Får vi vara med och styra så kommer den skyddade verkstaden som ni upplever att upphöra. Vi är valda som politiker av ni väljare därför ska inget heller hållas hemligt!

  4. Mikael Sundling

    Svar till Mikael verkar ha trampat på en öm tå!!! (2010-08-19 23:01)
    Tack! Det är ingen upphandling som ska till utan den som är bäst lämpad och vill satsa mest kommer att få driva Campingen. Hoppas att de som nu är beredda att ta över också vill satsa för att få en vidareutveckling på inom detta mycket fina område.

    Hade nyligen kontakt med en som är en ”storcampare”, denne påstod att vi skulle kunna få en av Sveriges finaste och mordenaste campingar om vi får rätt företag att satsa i området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.