Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

ilsken sosse !!!!

Har fått kännedom om senaste prognosen från Sociala. Ser ut som den fortfarande bara skenar iväg.

Nu -8.6miljoner före sommaren var det -7,2miljoner. Men vad gör majoriteten?

Hoppas och håller tummarna att Dan får igenom sitt krav på att beslutet majoriteten har tagit angående renoveringen av simhallen rivs upp. Pengarna behövs bl.a. Till den sociala verksamheten som ni ser.

Många tycker nog att det är lätt för mig att klanka ner på majoriteten. Men faktum är att redan när budgeten togs sa vi att denna inte kommer att hålla. Tror även en del av de som satt med i majoriteten också förstod hur det skulle gå.
Måste även erkänna att vårt förslag inte heller skulle ha hållit men det skulle ha sett betydligt bättre ut det kan jag lova! Men var bara lugn om vi får förtroende då blir det andra bullar.

En liten kommentar till den ’riktiga sossen’ Ursäkta mitt velande i simhalls frågan. Men upplysningsvis så har även Dan vänt kappan efter vinden, men det kan ju vara så att vi kanske har lite förnuft trots vår ungdom! Sen erkänner jag att det är jag som verkligen talat mig varm för ett nybygge i vårt parti men nu ser det ut som det gör med vår ekonomi så då måste även jag inse att det bara inte går att bygga nytt för tillfället.
Faktum är att det är Majoritetens budget som inte håller! Men klanka på du tycker bara det är intressant att se hur en ’riktig sosse’ som är inträng i ett hörn beter sig.

Och jag måste erkänna: Jag möter hellre en ilsken björn i skogen än en ilsken sosse eller centerpartist på krogen.

/ Sunken

PS: Har många vänner som väger mer än 100kg på en bänk, kan simma utan kläder och sova i en myrstack mm, So don’t mess whit me!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.