Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Idiotiska ställningstagande

En del ’SOSSAR’ glömmer tydligen fort. Här har de varit med och tagit den budget som nu överskrids enligt prognoserna med mer än 10miljoner.

Och just att dessa personers parti även står bakom de nedskärningar som kommer att ske inom den sociala verksamheten framöver glöms fort tydligen!

Kan inte i mitt liv inte föreställa mig hur den budgeten skulle se ut med en nyrenoverad simhall. Den budgeten skulle slå hårt mot omsorgen av de gamla och dom övriga verksamheterna som går back.

Sen att de flesta inom Socialdemokratin i Vindeln låtsas att den regnar nu när det börjar bli skarpt läge är ytterst beklämmande tycker jag, men populister finns tydligen i varje parti kan jag konstatera.

Att sen några av dessa personer om och om igen hakar upp sig på att jag förespråkat ett nybygge av en simhall i stället för en renovering de själv stod bakom, tyder bara på att de saknar argument för sitt idiotiska ställningstagande gällande årets budget.

Och nu kommer de säkert mena att man måste lita på tjänstemännen, men upplysningsvis så är det ni politiker i Majoriteten som gett tjänstemännen de omöjliga uppdragen att koka soppa på en spik, en del av tjänstemännen har nog gjort sitt yttersta för att få det att gå ihop trots att dom vet att det inte skulle gå!

Det jag tycker är mest anmärkningsvärt är att ni har tjänstemän som även har ledande uppdrag inom politiken, som sitter och tar sina egna budgetar. Inte en av dessa budgetar går ihop som jag ser det!

Konstigt kan man tycka! Om man både ska ’bestämma’ hur mycket pengar man ska få och sen hur mycket man ska göra av med. Dessa personer ska väl för tusan kunna räkna så att det blir rätt på sista raden kan man tycka. Men tydligen klarar inte ens dessa personer av det och det är ytterst beklämmande tycker jag!

Svågerpolitiken i Vindeln är det som är det största hotet mot vår existens. Men inser ni inte själv att man inte kan sitta och besluta om sina egna pengar då är ni ni betydligt mer upp i arslerna på varandra än jag någonsin har trott.

/ Sunken

Ps: Varför sitta still på en eller två stolar och tro att man är nåt! Ta istället ett kliv ner och ta tag i de verkliga bekymren, svälj lite av er stolhet!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.