Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Pain in the ass!!

Har tänkt några dagar angående Ewa Majs attack på mig angående mitt bloggande.
Visst måste jag se det som så att allt jag har skrivit i bloggen träffat en mycket öm punkt? Eller kan det vara så att allt jag skrivit om vår kommuns ekonomi är påhittat? Det sistnämnda är det inte det garanterar jag.

Pain in the ass anses jag nog vara hos många i majoriteten. Men jag vet att sanningen ibland svider men vi i oppositionen tycks ha gett er en hel del chanser. Men mitt personliga tålamod är slut! Och när mitt tålamod tar slut blir jag inte en mjuk och snäll Sundling det kan jag lova.

Tror att majoriteten sätter upp bilder på väggen av mig och sen kastar pil. Men tro och att veta är det stor skillnad på så min förhoppning är att dom inte gör det.

Hur som helst hoppas jag att dom anammar förslagen angående besparingarna på vi politiker som jag pekade på i den föregående bloggen. Har kommit på lite mer idéer men jag måste lyfta dom i partiet först, tror att en del kommer att tycka dessa förslag är lite väl kontroversiella ! Men jag hoppas att jag ska få gehör för en del i alla fall.

Den som lever får se!

/ Sunken

En kommentar

  1. Less på gnället

    Skulle nog kalla det tillrättavisning.

    Det finns gränser hur man beteer sig. Om du och moderaterna kunder lägga samma energi på att försöka vara smidig och diplomatisk som ni lägger ner på bloggande skulle ni nog få mera framgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.