Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Bubergsgården AB!

Styrelsemöte 13November.

Vi ska bland annat behandla min motion om motorbanan, blir intressant med tanke på att jag redan har fått höra att de finns dom som skulle riva upp himmel och jord om banan skulle placeras uppe på Buberget. Med andra ord var dom hemskt emot!

Men jag lovar även om vi skulle placera banan mitt i ingenstans så skulle det finnas en del som skulle vara emot. Med andra ord tror jag att man alltid får räkna med ett visst motstånd oavsett var man placerar en bana.

Jag hoppas på att Folkracebanan hamnar på den gamla plantskolan i Degerön som det var tänkt från början. Men att Crossbanorna kanske kan placeras på Buberget tror jag bara kommer att vara fördelar med.
Endurobanan är dessutom nästan klar redan. Det fattas blandannat tillstånd från kommunen, sen är det bara börja att köra.

Vi har fått ett uppdrag av Kommunstyrelsen att titta på en eventuell försäljning av anläggningen.
Jag hoppas att vi kan komma fram till en bra lösning, så att Buberget kan fortsätta vara en utförsåkningsanläggning. Men om det blir en kombination av fler sporter på samma plats så kommer jag bara att vara positivt inställd till det!

Alla stenar bör vändas på så att Buberget kan vara kvar.

/ Sunken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.