Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Nu drar det igång!

Allt klart inför morgondagen. Gps laddad, hund laddad, jag laddad, ammunition inköpt, bil tankad, jaktkläderna ligger klara, försäkringar, skjutprov och batterier är klart. Hoppas nu älgarna vill stå bara. Går det bra i höst kanske jag spräcker 50 strecket i antalet skjutna älgar. Blir det så är det jag som bjuder jaktlaget på smörgåstårta.

Ha en trevlig helg alla läsare! Det ska jag ha.

Hoppas på fler sådana här bilder i höst.

/Sunken

PS: Lite sur är jag också! Fick se att någon roat sig med att måla en mustasch (liten) på bilden av Fredrik Reinfeldt jag satt upp i byn. Töntigt så det räcker och blir över!

Och i vanlig ordning står de röda skyltarna på sin plats orrörda. Vilken slump=(

Etiketter: , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Frågetecknet

    Du måste vara den mest humorbefriade människa som finns…nåväl moderaterna skriker om transparens…varför vill ni inte visa vilka som bidrar till er kampanj/partikassa? Det är ju det som gör att många blir skeptiska – vad är det ni döjer? Är ni korrupta? Om du inte har gjort det – läs boken: de samvetslösa (john Grisham finns på ljudbok om det är jobbigt att läsa för dig)….det kanske kan få dig att tänka till …eller nä det gör du nog inte-reflektioner ligger inte för dig…

  2. Mikael Sundling

    Svar till Frågetecknet (2010-09-10 21:19)
    Förklara gärna vad det är för humor med att rita en Hitler Mustasch på Sveriges Statsminister. Nog har jag humor med sånt här tycker jag inte alls är roligt=(

  3. Mikael Sundling

    Svar till Frågetecknet (2010-09-10 21:19)
    Jag tycker som folk som skänker pengar ska få vara anonyma. Vill de redovisa så ska således vi göra det också.

    Inom Socialdemokratin är det inte så svårt. Där är det LO som står för fioloren vare sig anslutna medlemar vill det eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.