Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Vindeln perfekt för arbete.

Vindeln har en lysande framtid anser vi Moderater. Närheten till Umeå, Skellefteå, Lycksele, Vännäs, Robertsfors, Norsjö och Bjurholm. Ger invånarna i vår kommun ett lysande läge att få arbete. Vi vill även att fler företag väljer att förlägga sin verksamhet till Vindeln.

Kan vi i kommunen ej erbjuda den arbetskraft som krävs så är de kommuner jag nämner ett stankast ifrån oss. Så en arbetskraftsbrist kan det inte bli i vår kommun. Pendeltågen är åter här igen och kan erbjuda snabba transporter till och från Umeå, Vännäs och Lycksele, till att börja med i första hand in till tätorten. Men framöver hoppas vi på fler stopp i byarna ska bli verklighet. Detta är också jätteviktigt för att studenter och pensionärer enkelt ska ta sig uppåt eller neråt i vårt län.

/Sunken

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. flytt till Vindeln?!

    Hej Mikael!
    Vi är från Vindeltrakten men ej boende i kommunen. Vi går i flytttankar där Vindeln är ett alternativ. Det som gör oss tveksamma till Vindeln är att man lagt ner fritidsgården. Vi har en tonåring och jag kan inte förstå hur man kunde lägga ner en verksamhet som är så viktig för en kommun, som dessutom låg så idealiskt till. Hur går tongångarna i den frågan.

  2. Mikael Sundling

    Svar till flytt till Vindeln?! (2010-09-15 09:24)
    Får vi bestämma kommer fritidsgården att öppna på samma plats. Men det är inte sagt att kommunen ska vara den som driver det, vi hoppas på någon förening eller ett företag som vill ta över och komma med nya ideer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.