Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Uppehåll

Gårdagens cykelfest blev lyckad tycker jag. Alla som jag träffade under kvällen såg ut att trivas mycket bra. Under dagen har jag varit i Stöcke och sett Linns fotbollslag vinna med 1-0. Linn var det som fick peta in bollen denna gång. Rolig och ganska tuff match var det.

Det är precis ett år sedan jag började blogga här kan ni läsa min första blogg. En del tycker att bloggade är trams, men jag tycker det är ett bra forum för att få ut vad man tycker och tänker. Många som läser mina bloggar tycker det är bra att få lite information om vad vi håller på med inom politiken.

Har varit ganska tuff med en del andra politiker och en del bloggar har till och med upprört en del politiker något. Men jag tycker att saker och ting som i mitt tycke är fel ska fram till allmänheten på ett eller annat sätt, så jag valde att börja blogga om det. Politiken är inte till för att några få maktgalna politiker ska sitta i slutna rum och köra över medborgarna utan att ej informera om vad de håller på med. Ingenting är hemligt i politiken så länge det inte rör sig om sekretessärenden. En del av politikerna som avskyr att jag bloggar har nog börjat inse att folket måste informeras. Så på den punkten tycker jag att jag faktiskt lyckats riktigt bra. Ger mig där Oskar ska i säng.

/Sunken

PS: Ska till Jönköping på ElmiaWood och jobba i en vecka, så med andra ord blir det en veckas uppehåll med mitt bloggande. Kan kanske komma över en datorn någon dag så jag kan rapportera frän mässan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.