Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Examen, Turkiet mm

Så har flickorna tagit examen.
Lisa gick ut sexan och ska således börja i sjuan till hösten. Hade faktiskt svårt att hålla igen tårarna när en av flickorna i klassen sjöng Right Here Waiting For You för att klassen skulle splittras när de börjar på Renforsskolan. Minns själv min högstadietid som en av mina bästa tider hittills. Så jag hoppas Lisa får samma upplevelse som jag, en tråkig sak när jag tänker efter är att Peter J inte finns kvar i lärarkåren på skolan. Han fick tyvärr lämna jordelivet alldeles för tidigt. Hade verkligen velat att Lisa skulle fått ha honom. Men så blir inte fallet och lärarna som nu finns på skolan är med all sannolikhet lika kompetent som han var. Passar även på att tacka Lisas lärare som hon haft under åren för ett bra jobb.

Linn gick ut fyran och ska således börja i Femman nästa år. Känns skönt att snacket om att göra om Renforskolan till en 6-9skola är avblåst för tillfället så att Linn får vara barn ett år extra. Passar även på att tacka Linns lärare som hon haft under åren för ett bra jobb.

Har nyss lämnat in Vovven på Rödå Hundhotell där han ska bo en vecka. Ska nämligen fara till Turkiet ikväll med familjen, Golfbaneägare Jonsson och hans familj från Tegsnäset och Wretells från Rödånäs hakar också på. Så veckan kommer garanterat att bli rolig.

Så nu blir det en vecka till utan bloggning igen för min del. Känns också skönt med tanke på att ena blogggrannen tydligen måste få utlopp för sitt hat mot vi Moderater på sitt alldeles egna sätt. Nu har han ju i och för sig erkänt att han tillhör den röda falangen, och tydligen har han tagit på sig att agera deras vallokomotiv, dock på ett ganska knepigt sätt enligt mig själv.Har inte tänkt gå i klinch med honom på någe sätt. Men jag har ett lite ess i rockärmen som ja tänkt redovisa framöver.

Hare gött i Sverige!
/ Sunken

Låten som Sanna Persson framförde exemplariskt

8 kommentarer

  1. Isak

    Under vintern och våren så har
    Mikael Sundling hotat med sina Essavslöjanden i rockärmen. Det
    är dags för syn nu. Och politik är
    att vilja, men inte att hata. Det är
    och skall vara roligt med politik.

  2. Mona och Fredrik Sundling Tvärålund

    Det är bra att du ligger lågt mot Hamasälskaren ,moderat- och judehataren .Att du sparar Esset är perfekt.Ni skall nu ha en underbar semester.Ni är alla värd detta efter ett fantatiskt arbetsår.Vi skall på bästa sätt ta hand om guldklimpen Oskar.Hälsningar:Mor,Far,farmor,farfar.Hälsa hela gänget.

  3. Kerran

    Hoppas ni får en trevlig resa och Välkommen tillbaka till den svenska sommarvärmen (Typ 10 grader) sen..

  4. stefan jansson

    Klanen Sundlings påhopp på f.d. chefsekonomen Moström blir alltmer absurda. Kritiken är bisarr, befängd, förvirrad och okunnig. Vad gäller Sundling Sr:s inlägg-Ja, vad ska man säga? Som Shakespeare i Hamlet kanske ”Upp flyga orden, tanken stilla står. Ord utan handling aldrig himlen når”.
    Sundling Jr. då – Ja, hans politiska gärning i Vindeln kan kan väl närmast beskrivas som att oduglingar sitter kvar långt efter det att oduglighten bekräftats i hela symfonier av klavertramp, eftersom det finns en faktor långt viktigare än dugligheten, nämligen partifärgen.

  5. Nils-Fredrik Sundling. Tvärålund (M)

    Snacka om förvirrat.Vem du än är så är det sorligt vilken uppfattning du har om oss Sundlingar. Men var lugn vi kommer att arbeta vidare i politiska frågor.När det gäller bloggen så tycker jag och fler med mig att det är ett ypperligt forum att få ut sitt budskap.När det gäller Moström så valde han själv att kasta sig på moderaterna och då fick han givitvis ochså svar .Att han nu som Vännäsbo har kommit tillbaka visar att han tydligen tyckte att det fanns ett nöje i pajkastningen.För min del är han ett avslutat kapitel.

  6. Stefan Jansson

    ”För min del är han ett avslutat kapitel” skriver Sundling Sr. Kan vi hoppas på saklig nykterhet från klanen Sundling? Nej knappast,era fortsatta påhopp på Moström tyder inte på det.
    Vem ska ni nu skylla på när ni inte längre kan skylla på Moström för allt jävelskap mellan ösregn och restskatt?

  7. Tovve

    Kanske de öser välbehövlig galla över Majoriteten och skiter i POM!
    Majon har en omöjlig uppgift att rensa upp den ekonomiska situation som de själv har sett till att sätta oss i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.