Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Hemma igen, och sprickor.

SunkenEn dag på stranden

Har nu sovit i min egen säng första gången efter vistelsen i Turkiet. Det gamla ordspråket borta bra men hemma bäst stämmer in på mig alldeles ypperligt.
Har haft en underbar vecka med barnen och det övriga ressällskapet. Men måste erkänna att runt 40grader i skuggan är i högsta laget för mig. Man orkar inte mycket när det är så varmt, nu provade vi för första gången all-inclusive så vätska fick man i sig i alla fall.
Buffe var det som gällde och det var sådär, saknade en rejäl köttbit och lappar som förklarade vad varje rätt var och innehållet i den samma. Förutom maten så var det ett renligt och välskött hotell som vi var på. Vi låg mest vid poolerna förutom några besök ner till stranden. Jag lyckades bränna mig lite grann i vanlig ordning, men känner inte av det så mycket nu.

Tid för shopping fanns också, och jag inhandlade T-shirts mm. Ett system som jag avskyr med dessa länder är deras skummhet när det gäller prissättning. Ett köp jag gjorde prutade jag 50% på, och tyckte jag gjorde en bra deal. När jag då sen stötte ihop med de andra hade de lyckats få ned det ännu mera utan att säljaren såg missnöjd ut. Jobbigt att gå runt och hela tiden kännas sig lurad!

Såg att en del hänt här på hemmafronten medans man varit bortflugen.
Tydligen fäktas gammeltupparna/hönorna med ungtupparna inom Sossarna. Ska bli ytterst intressant att följa den parodin. Enda kommentaren jag har är att demokrati för mig är när medlemmarna väljer vilka de vill ska representera partiet. Att en del blir ledsen i ögat när man blir undanstoppad är förståeligt men inom politiken går det inte att vara dåliga förlorare!
Nu lär man väl få sig en smäll som påstår att jag är den som ligger bakom att dessa val överhuvudtaget kom upp, men som ni kan förstå nu, och som jag känner en viss lättnad över är att sprickan inom S tydligen är större än många har trott. Jag måste väl passa på att önska S i Vindeln lycka till med fäktningen.

Återremiss

/Sunken

3 kommentarer

  1. Paul

    S ledamöterna borde röstat efter nomineringen och att skylla på att man inte hunnit ta fram ersättare duger ju inte då detta datum varit kännt länge.

    De övriga partierna lägger sig ju inte i vad andra partier nominerar Någonsin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.