Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Copycat(S)

Man ska aldrig sluta förvånas!

Det ser ut som att våra goa Socialdemokrater även på riksdagsplanet likväl som i vår kommun saknar egna nya ideer! När man ser sånt här funderar man faktiskt på om man redan nu skulle sätta sig ner fort som tusan med Ewa-Maj och resterande Centern och arbeta fram en plan som gör att vår kommun får en majoritet med nya fräscha ideer. Tror att de nya unga inom S-ledet i vår kommun kommer att skicka oss tillbaka till stenåldern, för om man går och tror att skatteökningar är den enda lösningen så tror jag inte det blir på något annat sätt tyvärr.

/Sunken

 

Etiketter: , ,

16 kommentarer

  1. Edit medborgare

    kanske dom kopierar varandra i bloggarna litegrann men de kopierar inte ett helt partiprogram som sossarna tydligen gör. Bra bloggar Mikael och Paul det är bra med informationen som ni ger oss

  2. BErra

    Edit. Ett helt program? Det är nog väldigt lite som är kopierat… Tror du M skulle t.ex i partprogrammet verka för höjt tak i sjukförsäkring och högre a-kasse ersättning. Knappast…

  3. Frågan är

    Är det tillåtet att tycka lika ifall man har olika partitillhörigheter? Är bara lite förvånad över att man kunde hitta något positivt i alliansens politik. Men tydligen så händer det att även att kon skiter på stubben.

  4. Isak

    Sluta tramsa Sunken. Jag har nu i över 1 år använt dina
    moderata ord och argument. Dessa har jag vänt på och sänt
    dom tillbaka mot dig. Vilket har fått till följd att du
    anklagat mig för att stå på den yttersta vänsterkanten. Och
    för att inte säga vad dom andra Vindelmoderaterna har kallat mig.

  5. Mikael Sundling

    Svar till Isak (2009-10-31 22:22)
    Jag tror helt enkelt att du inte klarar av att vända ord och argument!
    Skriver jag exempelvis boll så får du det till träsko!
    Eller skriver jag ett exempel på att ”om jag tjänar 25000kr” så får du det till att det är min lön. Nej antingen är jag dålig på att skriva eller så är det helt enkelt så att du hittar på för att du saknar argument och vill skada mig som person!

    Att du får skit är inte så konstigt anser jag.

    Ger man så får man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Mikael Sundling

    Svar till Är ni så mkt bättre (2009-10-30 10:52)
    Hur då?
    Ja vi använder samman klipp. Det ligger på svt-play för att alla ska kunna se det. Men texten vi skriver är helt olika. Så jag fattar inte vad du menar. Eller menar du att om olika tidningar skriver om samma olycka så kopierar de varandra?

  7. Mikael Sundling

    Svar till Frågan är (2009-10-30 22:38)
    Ja visst är det tillåtet att tycka lika fast man tillhör olika partier. Men att inte ange källan och sedan sitta och spela dum (som de som interjuvas i inslaget) blir bara patetiskt och rent ut sagt komiskt.

    S i riksdagen är som S i Vindeln. De sågar motståndarnas politik offentligt och avslår deras motioner per automatik, för att sedan ta förslagen och säga att de har hittat på de själva.

  8. Varning! Isakhalka på bloggen

    Vem är det som är ute och tramshalkar på bloggen om inte Isak.Klart och tydligt Isak är en person som vi andra fått föda i många många år.Om du arbetat och gjort rätt för dig så hade du förstått livet bra mycket bättre än du visar i dina kommentarer.Till Mikael. Isak har svårt för att läsa och det kan du inte göra något åt.Han läser dina bloggar som Fan läser bibeln.När det gäller Vindelmoderaterna så har dom säkert viktigare saker att arbeta med än att bevaka Isak på bloggen.Så Isak försök inte blåsa upp dig det gör bara ont när du landar!

  9. Sossemodellen i sin sämsta dager

    Den här modellen kommer Moderaterna i Vindeln att få se mycket av i framtiden med tanke på den idetorka som finns bland Sossarna i Vindeln.Det hade inte hänt någonting om dom varit utan Centern under deras år med majoritetstyre.
    Sossarna är faktiskt största parti i Vindeln men det kan man inte tro om man lyssnar på ett fullmäktige,för där sitter storhopen med tunghäfta.

  10. Isak

    Bäste Sunken! Man kan då inte beskylla dig för idetorka.
    Jag har understundom haft roligt åt dina saltomortaler
    och dina mer eller mindre övertänkta utspel. Jag har för-
    dömt när du har farit med osanning och när dina argument
    har övergått till personförföljelse. Jag har både använt
    och vänt på det du själv har sagt på dina bloggar. Jag har
    aldrig medvetet ljugit eller eljest försökt skada dig. Jag
    har sparat dina bloggar så jag vet vad du har sagt. Och jag tror att läsarna har berörts av vår dialog. Och det är
    väl lite av meningen med det hela.

  11. Mikael Sundling

    Svar till Isak (2009-11-01 15:05)
    Roligt att jag roar. Och idetorka har jag inte. Men vilka personer har jag förföljt? Och vilka osanningar har jag framfört? Vill gärna veta!

    Sen att en del av de som kommenterar dig är rätt så hårda i sina ordval rår jag ej på. Men du ser säkert att jag själv får en del smisk, men håller man på med bloggning och politik (Dessutom Moderat i RÖDA Norrland)så får man inte ha glaskäke! Och jag är inte den som är rädd att skriva vad jag tycker- så ger man så får man lära sig att ta så är det. Okej ibland har jag skrivit saker i ren frustration som inte blev bra men man lär sig med tiden anser jag.

  12. Mikael Sundling

    Svar till Sossemodellen i sin sämsta dager (2009-11-01 00:16)
    Förhoppningsvis kommer väljarna i Vindeln att inse detta! Att Centern med Ewa-Maj i spetsen har gjort ett bra jobb håller jag med om. Men de har valt att alliera sig med Socialdemokraterna så det blir inte lika lätt att hålla dem utanför min kritik av den anledningen. De är trots allt två stycken olika partier som i grund och botten tänker hemskt olika. Men förhoppningsvis är många Vindelbor less på S och deras nedmonteringen av vår kommun så de kommer nog förhoppningsvis att välja ett parti som har andra visioner och framtidstro.

  13. Mikael Sundling

    Svar till Isak (2009-11-01 15:05)
    Ta bara frågan om arbetskläder som Sossarna lämnat som vallöfte inte ett skit har det blivit av den frågan. De har har dessutom förhalat min Motion om detsamma. Så till de som arbetar inom vården glöm att ni får arbetskläder så länge Sossarna är med och bestämmer! Jag får väll glädja mig åt att jag får arbetskläder av min privata arbetsgivare för tydligen är en skogsarbetare mer värd än en som jobbar inom omsorgen. (Kan inte tolka det på ett annat sätt)

  14. Mikael Sundling

    Svar till Sossemodellen i sin sämsta dager (2009-11-01 00:16)
    Ta bara frågan om arbetskläder som Sossarna lämnat som vallöfte inte ett skit har det blivit av den frågan. De har har dessutom förhalat min Motion om detsamma. Så till de som arbetar inom vården glöm att ni får arbetskläder så länge Sossarna är med och bestämmer! Jag får väll glädja mig åt att jag får arbetskläder av min privata arbetsgivare för tydligen är en skogsarbetare mer värd än en som jobbar inom omsorgen. (Kan inte tolka det på ett annat sätt)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.