Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Kaos innan Göteborg

Denna Vulkan ställer till en hel del. Har nu kommit till Göteborg, men vägen hit var inte rak om jag utrycker mig så. Vi tog oss med flyg ner till Stockholm men där blev det stopp. Alla plan var inställda. Tänkte att vi skulle hyra en bil! Fanns inte en enda i hela Stockholm, dessutom så fanns det inga platser kvar på tågen förrän idag. Så vi fick helt enkelt sova över i Stockholm i går. Vi fick tag på platser på ett tåg som gick under morgonen, men tyvärr gick det för sent, så vi hann inte med inledningen av konferensen. Men vi kom hit lämpligt för att lyssna på Borg och Husmark om jobbpolitiken. En intressant föreläsning var det. Nu ska jag ladda för kvällen så jag ger mig där.

/Sunken

PS: Vi kommer att vinna valet 2010!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria

    Ja se där vad sårbara vi är, men ni lever och har det bra Tänk på de som bor vid vukanen. Och detta är kanske ett tecken från moder jord att bromsa växthuseffekten.

  2. Valet 2010

    Sunken, vilka menar du med vi?

    M ensamt kommer inte vinna valet, och tillsammans med en svag allians, antingen KD eller C kommer åka ut ser det tufft ut. NI kanske får samarbeta med SD?

    Sen är ju eran jobb politik ett misslyckande. Försörjningsstöden har ökat med 30 %, ett överskott i finanserna 2006 har gått till underskott 2010, arbetslösheten har ökat.

    Vidare har regeringen höjt a-kasse avgiften såm tusentals lämnade a-kassan innnan lågkonjunkturen, detta har gjort att sverige har drabbats hårdare än andra länder.

    Nä, det blir regeringsskifte 2010 – inte 4 år till!!!

  3. Hälsa Borg! från Robin Hood

    Arbetsgivaravgiften kallas också för sociala avgifter och är öronmärkta som går till pension och omsorg bla. MEN sju procent kallas för allmänn löneavgift och går direkt in i Anders Borgs skattekista. Det är miljarder som skulle skapa fler jobb eller kanske lönsammare företag. Sverige är och förblir en socialiststat med världens hårdaste krav och skatter på företagande.

    Företagare

  4. Mikael Sundling

    Svar till Valet 2010 (2010-04-17 16:22)
    Alliansen kommer att vinna även detta val. Det känner jag på mig efter helgens övningar. Tack vara alliansen goda arbete är vi en av de länder i världen som klarat sig bäst genom krisen. Så vår återhämtning kommer att gå fortare än andra länder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.