Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Gratis version

Efter en helg med bla. Ett jätteroligt bröllop. och massor av andra aktiviteter så är det åter dags för en blogg. En del jag pratat med under helgen tyckte att jag bloggar för mycket om politik, så jag tänkte jag skulle skriva om nåt helt annat i denna blogg.  

Den svenska musiktjänsten Spotify, där man kan lyssna på åtta miljoner låtar har nu öppnats för alla.

Tidigare krävdes en inbjudan från någon tidigare användare eller att man betalade 99 kronor per månad.

Den nya tjänsten heter Spotify Open som kan laddas ner och installeras i den egna datorn. Men openversionen har några begränsningar. Man får bara lyssna 20 timmar per månad och det finns inga radiokanaler tillgängliga. En ytterligare ny tjänst som lanserats heter Spotify Unlimited. Den kostar 49 kronor per månad och är reklamfri. Där kan man lyssna hur många timmar som helst. Skillnaden mellan den och Spotify Premium som kostar 99 kronor per månad är att premiumtjänsten erbjuder bättre ljudkvalitet och möjligheten att köra Spotify i mobiltelefonen.

Den tidigare gratisversionen Spotify Free (som jag använder) utan tidsbegränsningar men som kräver en inbjudan finns kvar och är liksom den nya Spotify Open reklamfinansierad.

Har som sagt kört Spotify free i över ett år. Det fungerar klockrent och fler och fler artister blir anslutna. Tyvärr är inte min favoritgrupp med ännu. (AC-DC)  Men jag nöter gladeligen på mina cd skivor som jag har med dem när jag har möjlighet. Och om jag får gissa så kommer även de att komma med snart. (hoppas åtminstone)

Jag har som sagt kört gratisversionen där man måste lyssna på reklam då och då. Blev först lite rädd då jag hörde att man skulle måsta stå ut med det, men den upplevs inte alls lika störande som exempelvis tv-reklamen enligt mig.

Ni kan ladda ner den nya versionen eller någon annan genom att klicka på loggan.

/Sunken

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.