Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Skäms över att vara socialdemokrat

 

Dags för "en" blogg efter ett tags ledighet!
 
Rubriken är det Stig Malm (en av Socialdemokratins största profiler) som sagt till TT.
 
Men nu till det jag lyfter mina ögonbryn lite extra åt. Jag använde själv den person som Stickan uttalande sig runt en gång i min blogg. Detta i sammband med ett mycket odemokratiskt förfarande i Vindelpolitiken och tyvärr så blev den då omskrivna politikern ej så nöjd över detta. Snarare skitbesviken! (Jag bad om ursäkt)
 
Min undran är då om Stig Malm kommer att be den inre sossekretsen om ursäkt. Han sa följande – Det är ett rent spektakel som är ovärdigt ett socialdemokratiskt parti att behandla folk på det här sättet. Vi är valda för att gå dit och välja en partiledare, inte för att gå dit i stalinistisk anda och rösta på det vi blivit tillsagda, säger han till TT.
 
I samband med mitt "klavertramp" så tyckte någon att det var fruktansvärt att likna någon vid en "massmördare" (Det var kommunismen i allmänhet jag menade)! Så om jag drar samma slutsats så menar alltså Stig Malm att den "inre kretsen" är en bunt massmördare eller!?
 
En kort blogg blev det. Men hur som helst ska det bli intressant att se hur de ska lyckas plåstra ihop detta parti. Jag har några idéer men dessa håller jag för mig själv=)
 
/Sunken

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Sune

    Det är stor skillnad på bete sig som Stalin och Stalinistisk anda. Tycker herr Sundling ska träna mer på det svenska språket.

  2. Mikael Sundling

    Svar till Sune (2011-03-09 07:53)
    Hur menar du? Det var exakt så jag menade. Har fullt upp så en svenskakurs hinner jag inte med. Men visst skulle jag kanske behöva en. Men men man kan inte behaga alla=)

  3. lf

    Usch bara.Jag trodde att Mikael Sundling hade gått i ide.
    Men han är väl bara en som kikat ut ett tag.Hur går det med ledarskapet i kommunen?För det är väl du som styr.

  4. Mikael Sundling

    Svar till lf (2011-03-09 18:58)
    Tur jag har dig som hänger med trots att jag legat av mig med bloggandet rätt rejält. Och du har rätt jag har bara kikat ut ett tag. Jag får nog mer tid över när vintersäsongen är över. Ledarskapet i kommunen fungerar kanon för oss inblandade. För vi är många som tillsammans styr Vindelns kommun. Här får du en länk så du själv kan se vilka som styr:
    http://vindeln.se/default.aspx?di=1112&ptid=0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.