Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

I dag gäller det mina vänner

Mina vänner idag är det dagen ni kan förändra Vindeln. 

Vi behöver en ny politisk ledning!  

Ett nytänk och politiker som är lyhörda lovar jag att ni ska få om ni väljer ett parti ur alliansen för Vindeln.

/Sunken 

Etiketter: , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Oärliga valmetoder av sossar skrämmer mig

    När det gäller försäkringskassan så är det vissa handläggare som borde byta jobb.INGEN politiker inom Alliansen har tänkt sig annat än att svårt sjuka skall fortsätta att vara sjukskrivna.Man anar en komplott från de Röd-Gröna.För hur kan det finnas handläggare och läkare som är så totalt utan empati?Lägligt före valet har dessa handläggare satt käppar i hjulet för nuvarande regering starkt påhejade av den Röd-Gröna klanen.Vi är många som genomskådat detta fula trick och inte minst Dan O:s blogg förklarar baktanken.Bloggen visar på en ful sida av Socialdemokratin när dom är trängda.

  2. Samarbete i Vindeln är nu helt omöjligt.Eller hur?

    Dan.O:s blogg!Hur kan Vindelcentern samarbeta med dessa Socialdemokrater?Ser man inte vilken modell det är på dessa när dom är trängda?Kan det efter denna vulgärpropaganda vara möjligt att sitta på samma sida vid förhandlingsbordet?
    Vi är många som kommer att taga avstånd,och härdanefter kommer det att hårdbevakas.De slutna rummens och svågerpolitikens tid i Vindeln skall begravas efter valet.
    Väljare i Vindelns kommun gå nu och rösta bort demokratisabotörerna en gång för alla och låt oss få en ny majoritet som värnar om ett öpppen och ärlig politik utan vulgärpropaganda.

  3. Som man ropar får man svar

    Vänta med att skrika i skogen tills du blir utförsäkrad NF S. Socialbidragskostnaderna ökar i kommunen. Innan du får socialbidrag har du fått sälja bilen och huset

  4. Nils-Fredrik Sundling(M) Tvärålund

    Många på vänsterflanken undervärderar människors förmåga att tänka och förstå.
    Skrämselpropaganda brukar alltid hinna ifatt,ett lysande exempel är Socialdemokratiskt styrda Piteå kommun.Där har makteliten varit så självupptagna så dom glömde de gamla som byggt upp samhället.Ett sånt handlande kan leda till revolt mot makteliten,men mest skrämmande, var fanns facket när personalen skrek på hjälp? Kunde facket vara bakbunden att ta tag i frågan pga sitt samröre med de styrande.
    Jag är helt säker på att hade Piteå varit styrt av Moderaterna så hade klavertrampet varit ett slagträ i valdebatten

  5. Skandalkommentarer

    Det är så förtvivlat deprimerande att läsa vissa av kommentarerna i denna blogg. Hur kan man antyda att handläggarna på försäkringskassan ska byta jobb? När blev detta deras fel och ansvar? Bara att hoppas det inte är någon förtroendevald moderat som skriver det. Det vore förjävligt. Handläggarna på försäkringskassan och läkarna följer de direktiv som Alliansen bestlutat om. Både läkare, handläggare och forskare påpekade denna enorma brist i förändringarna av vårt socialförsäkringssystem innan beslut togs i frågan. Är det några som borde byta jobb är det alliansföreträdarna! Rösta rött!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.