Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Chock, svensexa och 40åringar.

Chocken består av att det helt plötsligt blev högsommarvärme! Så det blev till att vara ute och hålla på med allt möjligt. Så bloggen har blivit rejält nedprioriterad helt enkelt. I Fredags så hade vi svensexa för en av mina närmaste kompisar.

Vi höll till på Tallbackens camping och stugby (Klicka på bilden)

Mycket rolig kväll, med trevliga kompisar, roliga arrangemang, god mat, bastu och badtunna mm.  Vill ni ha en rolig kväll!? Samla ihop ett gäng far dit och låt Urban ge er en kväll ni sent ska glömma.

Lördagen tillbringades med Weronika Dalberg och Patrik Persson två 40åringar som hade öppet hus. Den ena hälsade vi på under dagen medans den andra tillbringade vi natten och morgonen hos. Tack ska ni har för trevliga fester. Och grattis i massor önskar jag er.

För ett par år sedan byggde byn en beachvolleybollplan, nere vid badområdet vi har här i byn, solklart så monterade vi upp nätet direkt tempen steg över 20grader. Vi brukade vara 10-20personer (Ibland ännu fler) som spelade ifjol ett par gånger i veckan och det ser ut som att intresset håller i sig även i år.

/ Mikael

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.