Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Sossar! Hur är det med förtidpensionärerna?

I denna blogg (klicka)  skrev jag att Socialdemokraterna inte budgeterat för att förtidspensionärerna ej ska utförsäkras. Fick en del kommentarer som jag svarade på, Jag frågade hur de skulle göra med förtidspensionärerna. Fick inget svar!!!!!!!!!!

Sossarna riksdagskvinna Veronica Palm erkänner dock att Socialdemokraternas skuggbudget innebär att  förtidspensionärerna blir utförsäkrade. Med andra ord vill också de se en förändring. Måste säga att de är duktiga på att flytta över fokus från sin egna politik. Men men är det mörkning de ska hålla på med, så lär sanningen för eller senare komma i kapp.

 

/Sunken

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Vem kunde tro...

    Inte kunde väl (s) tro att regeringen så infernaliskt hade försämrat för förtidspensionärerna att en skuggbudget skulle behöva ta med det.

    Hade (s) varit vid makten hade aldrig de här vansinnigheterna varit uppe på agendan.

    Där ser vi den stora skillnaden mellan egoism och solidaritet!

  2. M för Sverige bakåt i tiden

    Moderater! Hur är det med professorer som har blodkräfta?

    ”Den största stressen under min sjukskrivning är kampen med Försäkringskassan, säger Marianne Liliequist, som drabbades av leukemi för tre år sedan och som nu blir utförsäkrad från Försäkringskassan”.

    Professorn ges rådet att börja på Samhall!

    http://www.vk.se/Article.jsp?article=319034

  3. Smurfen

    Vad har smurfarna tänkt göra för att förändra för sjukpensionärerna? Lite lågt att säga att sossarna inte tar ansvar då smurfpartiet har ansvaret att städa upp efter sig själv.

  4. Jag hatar folk som tycks vara förmer än andra!

    Vad är det för fel på samhall?
    Det är säkert någon socialist som tycks vara förmer än andra som vill nedvärdera Samhall.Samma socialister vill ochså nedvärdera folk som vill arbeta inom hushållsnära tjänster.Jag har bara en kommentar. Ni borde skämmes tamme fan.
    En applåd till alliansen som bryr sig om folk som fastnat i sjukskrivning och behöver hjälp att finna en passande sysselsättning.
    Att det sedan finns folk som är så sjuka att ingen hjälp är möjlig kan man bara tycka synd om och beklaga.Dom behöver vi friska komma ihåg,inte minst i juletid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.