Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Svinet är bekämpat

 

Under kvällen tog jag med mig barnen in till hälsocentralen och vaccinerade dom. Jag och Oskar ligger i riskgruppen då vi bägge har astma så det var i första hand vi som skulle få, men när liks flickorna följde med så fick även de vaccinera sig.
 
Oskar hade verkligen sett fram emot detta, och jag tror inte han riktigt hade förstått att han skulle bli stucken. Han snyftade lite lätt men han som sköte vaccinationen var ett proffs så han trollade enkelt bort den lilla smärta som jag tror han kände. Oskar tyckte nog att det lilla blod som sipprade fram där nålen stuckits in var det som var läskigast.
 
Flickorna blev nog mest chockade då de inte alls hade förväntat sig att få en spruta. Det gick även bra för de. Inga biverkningar känner någon av oss ännu. Marie som var borta under kvällen får vänta på ett annat tillfälle, men hon har bestämt sig för att ta den i alla fall.

/Sunken    

 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Mikael Sundling

    Svar till Kerstin Wänman (2009-11-05 22:51)
    Kände inget heller. Och jag hoppas vi klarar oss från biverkningar. Den som sprutade oss var som sagt ett proffs i mina ögon, för barnen är det alltid bra med de som skämtar lite då släpper spänningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.