Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Mer kommentarer

Såg att det kommit in några fler kommentarer i denna artikel. Intressanta kommentarer som förhoppningsvis leder till förändring och förbättring.

/ Sunken

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Tommy

    Svågerpolitiken har i många år gått som en röd tråd genom kommunledningen. En del lägre sk tjänstemän som knappast har fått sina tjänster pga meriter/utbildning har länge färgat o tagit ställning för lokala företagare o medvetet gått förbi gällande regler o praxis bara därför att!

    Lastbilen o traktorn är ju bara toppen av ett isberg men det var/är ju bra att börja med.

    En viss form av sanering inom kommunen skulle göra gott o var ett lyft i rätt riktning o en absolut nödvändighet för att förtroendet för våra valda skulle öka igen.

  2. Vem har beslutat?

    Kommunalrådet har klart visat sin olämplighet att styra denna kommun.Att ha mage att ifrågasätta lagen om offentlig upphandling visar på inkompetens.Här har småpåvarna mer och mer fått ta över och är det någon som vågar ifrågasätta så anklagas dessa personer för tjänstemannapåhopp.Går det inte att städa upp den här soppan så slå ihop kommunen med Umeå för att få en autorensning.Att tro att det går att tiga ihjäl opponionen visar på den arrogans som uppstått i dagens kommunledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.