Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Arg och less

Min ersättare Sven-Åke Granberg (KD) gick på Ufn-au idag. Så nu har jag fått lite info från mötet. Nu har vi haft en del möten där siffror hela tiden ändras till det sämre. I kristider kan det vara så. Men nu råkar det vara så att 3,5miljoner är felbudgeterat (preliminärt). Alltså pengar som ploppar upp ur ingenstans pågrund av att någon inte räknat rätt. Hur ska man kunna vara politiker om inte man kan få underlag som man kan lita på?
 
Nu har unga fräscha och pigga ekonomer tagit över så jag hoppas att sådana här fruktansvärda misstag ej skall upprepas. Ville bara lufta ur mig, för nu känner jag att jag håller på bli riktigt riktig less på att hålla på med det här. Känns som att det inte lönt att lägga ner tid när liks aldrig siffrorna stämmer.
 
Men nu är frågan hur vi ska göra för att ta oss ur denna situation. Jag har inget svar nu för jag är helt överrumplad. Men jag ska in i det sista försöka göra så att vi slipper en 6-9skola i allafall. Men jag hoppas att ledningen inser att vi måste göra något åt denna situation utan att de skolor som nu finns kvar ej försvinner. För vi måste ha kvar något i kommunen som lockar folk att flytta in och skolorna i tätorten och byarna är några av de saker som ej får försämras mer.
 
/Sunken
Etiketter:

2 kommentarer

  1. VK-läsare

    -3,5 miljoner felbudgeterat? Det finns ju så mycket annat som är viktigare, som att sänka skatterna t.ex.

  2. Erik

    I Vindeln kan eller vill inte Moderaterna sänka skatten de har de sagt offentligt så kom med något annat om du vill misskreditera dom. Moderaterna i Vindeln tror jag skulle göra ett bra jobb i toppen för det ser ut som de har visioner och realism.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.