Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Kastrering

Har fått en del kommentarer om att jag skrivit sterilisering istället för kastrering. Jag menar såklart kastrering så jag ändrar i bloggen. Så nu kan Stefan Jansson ta det lugnt.
Läste om torsdagskvällens brutala och skoningslösa våldtäkt på en kvinna i 25-årsåldern. Att det går en nolla till lös i Umeå trakten, är hemskt tragiskt, men tydligen har en del karlar mycket svåra bekymmer i huvudet. Hoppas och håller mina tummar att de lyckas få tag i denna inkompetenta människa. Och framför allt att han för nöta galler i många många år. Hoppas kvinnan som blev överfallen repar sig.

Personligen är jag för kastrering av sådana här personer. Men nu är lagen så att den som ska kastreras måste godkänna det personligen först, jag tycker lagen skall omformas, så att våldtäktsmän och pedofiler kan kastreras i rehabiliterande syfte. Har absolut ingen medicinsk kunskap om detta men om det är så att en kastrering gör så att sådana här personer slutar upp med sitt perversa beteende så tycker jag att det inte är så mycket att snacka om.

/Sunken

6 kommentarer

  1. Frågetecknet

    Du – en sterilisering gör väl inte att driften försvinner? Jag är ingen läkare men du måste väl med kastrering?

  2. läs på!

    med kastrering då våldtäkt handlar om makt och kontroll vilket torde vara rätt allmänt känt vid det här laget…

  3. CL

    Absolut handlar det om makt och kontroll – därför MÅSTE alla män se till att det blir en ändring.

    Du som e man: Varje gång du hör någon på jobbet, skolan eller på stan som pratar nedlåtande och sexistiskt om kvinnor – SÄG IFRÅN!!!!

    Till Sunken och andra som behöver läsa på lite, läs Katarina Wennstams böcker – Flickan och skulden och En riktig våldtäktsman.

  4. Stefan Jansson

    Mikael, kan du någon gång kolla fakta innan du bloggar?
    Sterilisering har absolut ingenting med våldtäktsbenägenhet att göra – däremot kan kemisk kastrering ha det, enligt vissa.
    Åtminstone två av dina partikamrater har motionerat om detta i riksdagen,Mats G Nilsson i motion 2007/08:Ju 369, Kemisk kastrering, och Göran Thingvall i motion 2008/09:Ju 477 i samma ämne.
    Och detta är inte svårt att hitta – Googla bara på det,före du skriver.

  5. Sunken

    Jag kollar ofta fakta innan jag skriver en sådan blogg som bygger på det Steffe!
    Men ibland skriver jag snabba bloggar utifrån vad jag just då tänker på.
    I denna blogg blandade jag ihop begreppen. Och du har helt rätt det är kastrering jag menar. Har ändrat nu så du kan ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.