Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Reportage!

Kenta MattssonBärgarna Tobbe och Ante Mattsson in action på Granöbygdens skoterklubbs fyrhjuling!

Mycket skoter blir det i bloggen för tillfället, kan inte rå för det brinner mycket för min klubb så jag har svårt att släppa taget. Så ni får stå ut med ytterligare lite skoterblogg ett tag till.

Jag skickade mail till både VK och VF att vi skulle ha tävlingen den 7Mars. Med en förhoppning att de skulle dyka upp och göra ett reportage om tävlingen/arrangemanget.

Tyvärr så syntes dessa två tidningar inte till under tävlingsdagen!
Tråkigt tycker jag. VF lyser ofta med sin frånvaro när det gäller saker som handlar om Vindeln så de hade jag inte alls räknat med. VK däremot gjorde mig lite besviken. Men vi får hoppas på att de dyker upp nästa år! (Om det blir en tävling då)

Hur som helst en reporter från tidningen Snöskoter var på plats och gjorde ett riktigt bra reportage. All heder till er!

Här kan ni läsa deras reportage!

/Sunken

2 kommentarer

  1. Nils-Fredrik Sundling. Tvärålund

    Vilken fantastisk dag våran skoterklubb anordnat. Vilket ”Teamvork” av alla dessa funktionärer.Sen är det bara att beklaga dessa ”Asfalttidningar” Vk/Vf som inte kan bevaka när något roligt sker i vår emenenta bygd. Jag uppmanar skoterklubben att skit i lokalpressen och tag kontakt med Expressen/Aftonbladet nästa gång,för som ni genomfört denna tävlingsdag så är ni värda att uppmärksammas i hela Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.