Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Koskenkorva !!!

Skellefteå AIK & MODO Hockey
Datum: 2009-01-22
Tid: 19:00
Arena: Skellefteå Kraft Arena
Omgång: 43
Publiksiffra: 5162

Pappa fick två hockeybiljetter av mig i julklapp och jag hade turen att att han bjöd med mig på matchen. (Han hade inget val)

Har ett relativt lagomt intresse för hockey och det stannar oftast i tv-soffan eller tidningen om jag vill hålla mig uppdaterad. Men ikväll tog jag mig äntligen iväg och fick se en mycket rolig match live.
Saik sopade bokstavligen mattan med Modo 5-0

Mitt lilla matchreferat. Jag listar helt enkelt upp de 5 spelare som jag lagrade mest i minnet eller gjorde mest intryck på mig.

1. Nr 9 i Saik Kimmo Koskenkorva. Fy tusan så grymt snabb på skriskorna han var och lyckades få med sig pucken i många och i mitt tycke omöjliga situationer. Inget mål men helt klart min favorit, han var med och assisterade till två mål.

2. Nr 1 i Saik Andreas Hadelöv. Mycket bra matchen igenom, mycket snabba sidoförflyttningar och in princip inte en enda returpuck. Gav ett lugnt och sansat intryck

3. Nr 12 i Saik Kent McDonell. Hans 3-0 mål kan bli ett av det snyggaste i år. Pang rakt upp i högra krysset från blå linjen.

4. Nr 82 i Saik Christian Söderström två mål och jag tyckte han slet hela matchen och gjorde mycket bra ifrån sig.

5. Nr 10 i Saik Fredrik Krekula spelade mycket bra fina brytningar och det såg nästan ut som Modoiterna var lite rädda för han.

När det gäller Modos insats har jag inte så mycket att säga. Men fortsätter de så här så kan det få det tungt att nå slutspel. Inte nåt tycktes gå deras väg. Lagspel kan man inte säga att de höll på med utan snarare solospel. Nr 15 Andreas Salomonsson var rolig att se live stabil och i mitt tycke den enda som jag kan nämna som ville göra något åt situationen. Att Nr 10 Per-Åge Skröder leder poängligan i elitserien kan man inte tro efter att ha sett honom spela i kväll. Men det är klart alla kan ha en dålig dag på jobbet.

Nu är mitt egna lilla referat från matchen klart, och ni som läser det får ta det för vad det är.

Ska tilläggas att jag inte direkt har något favoritlag, men jag har en tendens att följa en av mina bästa kompisars lag som han spelar i. Så för tillfället kollar jag mest upp hur det går för Leksand. Men när det gäller elitserien så är det faktiskt Saik och Modo som intresserar mig mest.

/Sunken

Matchfakta

Bilder från matchen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.