Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Så var det gjort!

Nu har jag fått mitt första motiverade smisk av Ewa Maj!

Måste i efterhand be om ursäkt för en del uttalanden jag gjort!
Men det som är gjort går inte göra ogjort! Och jag ändrar som jag tidigare sagt inget jag skrivit i bloggen!!

Men hur som helst fick jag nån fler ur majoriteten att vakna och jag hoppas nu denne åtminstone forsätter att vara med i debatten här på bloggen!
Metoden för att få henne hit det kan diskuteras men den lyckades i alla fall!

Vi måste försöka hitta på lösningar för en fortsatt överlevnad!
Hur vi gör detta har jag inga direkta lösningar på, men förslag har jag och mitt parti!
Det känns som jag kanske ha bränt några skepp för att kunna få acceptans från Ewa Maj i alla fall. Men jag får väl försöka att slå på min lite mjukare sida, i stället för att hela tiden jabba med högern. (Men ett varningens finger ger jag för den raka högern! Jag har inte ännu behövt använda den som tur är)

Vi ska träffas på tisdag och reda ut det som nu pågår i bloggen och jag hoppas det mötet blir bra även om en del inte vill prata med mig!

/ Sunken

Ps: Såg att Claes Kajberg lämnat en kommentar under P-O:s blogg. Där kan ni läsa ungefär hur jag även tänker om kommunens ekonomi! Något som han skrev och som jag direkt ställer mig bakom är följande:
Därför måste medel i första hand finnas för de obligatoriska skola, vård-och omsorg.
Tummen upp för Claes säger jag bara!

5 kommentarer

  1. Mattsson

    Jag har kännt den där högern….å int va han direkt märkvärdig, men jag vill minnas att du flydde från den komande vänstern 🙂

  2. mls

    jag tycker att det är bra att du skapar irritaton.
    har följt din blogg och inte är det så starka påhopp inte.
    Det är bara så att du trampar på rätt ömma tår.
    Du har också förresten många bra komentarer så kör vidare du.

  3. Mattsson

    Eller var det en hacka och en skära kanske? 🙂

    Nä du Sunken Jag är inte Moderat men jag tycker du gör ett riktigt bra ”jobb” här i bloggen stå på dig. Dax för de sittande att vakna ur dvalan och visa för komuninvånarna att vi har rätt uppställning i komunen. Börjar de inte agera så är jag rädd för att de gjort sin sista period på lång tid.
    Visst måste man väll kunna ha en likvärdig (eller någorlunda likvärdig) politisk syn inom komunalpolitiken borgare och sossar emellan eller måste allt vara jing och jang, pest eller kolera? Man kan givetvis inte vara överens om allt men jag tycker att det är förbannat knepigt då det inte finns nått som man kan vara överens om…. Jo just det att oense det är man överes om.

  4. Sunken

    Tackar! Trots att du fick vara 3e vice chef i Kojklubben, trots att jag kastade in katten under täcket när du sov, Trots att jag och brorsan din la häftstift under din dörmattan, trots att jag körde vad skotern klarade av med dig i pulkan (inte mkt helt i pulkan efter den färden)trots att jag är moderat känns det skönt att alltid veta att jag har dig som nästan alltid backar upp mig. Nog kan vi va oense ibland men det skakar vi av oss fort!

    PS: Förutom familjen är det bästa man kan ha riktiga kompisar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.