Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Jag har stulit av Göran Persson!!

Gårdagens majoritets möte gjorde mig bara mera less!
Så jag trodde att jag inte orkade skriva nåt i kväll men i min bitterhet kom jag in i andra andningen och plötsligt började en del av min hjärna fungera, så jag fick ur mig en del ändå.

Att nu majoriteten med mer än 12milj i underskott prioriterar ett lappa, laga och sopa under mattan projekt, är inte bara konstigt det är helt fel i mitt sätt att tycka och tänka.
Jag kommer aldrig att stå bakom renoveringen av simhalls rackarn även om dom får nåt bidrag för energi åtgärder, vi måste till facto punga ut med eget kapital ändå. Sen att jag fortfarande vill att vi ska "utreda" vårt alternativ till nybygge släpper jag aldrig heller. Men jag lovar att om vi någonsin skulle få igenom ett nybygge så kommer det att ske när vi har pengar för att utföra det.

Det jag har att säga om majoriteten är följande: Det är en sällsynt tråkig församling, måste jag säga. Detta citat har jag dessutom tagit av Göran Persson, Lite konstigt att han uttalar sig så om vår majoritet! Eller hur var det nu?

Men jag lovar att sista ordet om simhallen inte är sagt och skrivet ännu! (Grrr)

Ser att en del är inne och försöker provocera oss med frågor om hur vi i oppositionen skall få en budget i balans.

I mitt tycke finns det bara ett alternativ. För att våran vårdpersonal, alla lärare och alla i övrigt mycket duktiga anställda vi har i vår kommun, ska få en fortsatt trygghet och drägliga arbetsförhållanden.
Så är mitt och vårt partis enda medicin att slå ihop oss med Umeå!
För fortsätter vi med den konstgjorda andningen C & s håller på med nu, så kommer ni att gå en mycket tråkig framtid till mötes det garanterar jag.

Okej anklaga mig gärna för en ge upp mentalitet. Men jag har nämnt det förut. Går det inte trolla med knäna längre, så låter jag mycket hellre Lennart Holmlund (S) styra över oss än de mycket trångsynta och luttrade politiker som styr oss nu.

/ Sunken

Ps: För att slippa en stämning så lägger jag inte ut nåt foto på nån ur majoriteten i ’denna’ blogg!

4 kommentarer

  1. Berith

    att hamna under Lennart Holmlunds styre torde vara ett öde värre än döden…han är ju också
    en en-ögd sosse eller …?
    att vara lydstat kan väl aldrig vara
    trevligt..tänk på Ryssland och de baltiska staterna

  2. Umeåbo

    Men har är inte statiskt emot nya förslag och entreprenad!
    Om det nu är som ni beskriver det så hoppas jag för er skull att Umeå tar emot er med öppna armar! För ur er ekonomiska kris ser det ut att vara ömjöjligt att ta sig ur!

  3. Anders Gustafsson

    Holmlund han inte vara i närheten så dåligt som SVÅGER styret i Vindeln för i vindeln har de styrande totalt tappat verklighetskontakten och bör ersättas med något….

  4. liralara

    Ja jag håller bara med om att vi borde slå oss ihop med Umeå. en sådan här liten kommun med 0 ekonomi och massor med svåger politik i kommunhuset så måste det finnas bättre allternativ ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.