Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Simhallen the end story!

Fick i mitt tycke inte svar på alla frågor som jag ställde till dig Dan i den föregående bloggen. Men som du ’sa jag svarar så gott jag kan’.

Sen måste jag en sista gång nämna simhallsfrågan igen.

Dan! Jag håller också med dig om att vi ska skjuta upp renoveringen. Jag har inte sagt att vi ska bygga en ny simhall direkt vi fått vårt förslag utrett. Däremot har sagt att vi vill utreda och se om vårt egna förslag om en nybyggnation skulle kunna bli billigare och kanske till och med ett bättre alternativ istället för erat beslut om en renovering.

Som det ekonomiska läget ser ut i kommunen nu så inser även vi Moderater att vi inte kan bygga nytt eller renovera för tillfället. Om ni i majoriteten fortsätter att misshandla vår ekonomi som ni gjort dom senaste åren så lär vi "aldrig" få bygga en ny eller göra andra satsningar heller! Det är den krassa sanningen.

Undvik en Grön eller röd röst i valet 2010 om ni kan!

/ Sunken

4 kommentarer

  1. EN riktig Sosse

    Sunken, de verkar som du försöker släta över era krav på nybygge.

    Tidigare stod ni på barrikaderna för ett nybygge, nu säger du att vi inte har råd.

    Ditt agerande visar bara på hur oansvarligt moderaterna agerar och att ett framtida moderatstyre i Vindeln skulle skapa kaos.

  2. L.B

    Hur Trovärdig är Dan då? Han var ju ändå med och beslutade att dom skulle renovera hallen. Men nu har han backat ur! Hans agerande visar bara på hur oansvarligt sossarna agerar. Och ett fortsatt framtida Center-Sosse styre i Vindeln skulle skapa ännu mera kaos. Nej låt oss få slippa en av dom efter valet!

  3. Sundling

    Hmm, sökte bara allmänt på namnet Sundling på google och
    hittade den här sidan ( Sundling heter jag ochså) men jag är ju av en annat parti, mer åt vänster skulle man kunna säga:)
    Får det inte att gå ihop med mat åt alla och vara Moderat 🙂

    Orkar inte gå in djupt på det, men om vi säger om 300 år så
    gör robotar allt arbete och robotar servar robotar, hur
    funkar då moderat-boken, ska en äga alla aktier i robot-fabriken, eller ska ägandet vara spritt över alla?

  4. Mikael Sundling

    Svar till Sundling (2010-01-30 19:16)
    Tråkigt med en Sundling som är vänstervriden=)
    Men alla har fritt att välja vad de själv vill.

    Alla får en trygghet med Moderat politik, en del får det bättre en del får det ngt sämre. Förhoppningsvis vill de som har det något sämre få det bättre. Därför ska det löna sig rejält att arbeta. Skillnaden mellan att arbeta och inte göra det ska vara stor. Men för de som inte överhuvudtaget kan arbeta ska det finnas ett välfärdssytem som tar väl hand om dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.