Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

KRIG!!!!!

Ingen aningSå ser det ut när en gatubelysning lyser. Kan vara bra att veta för ni som glömt bort det.

Tittade nyss ut genom fönstret!
Då började jag tänka på mörkläggningen dom använde under 2a världskriget, för att inte bombplanen skulle se var deras mål var.
I vår by lyser inte en lampa trots att det är kolsvart.

Och mig veterligen ligger vi inte i krig!

Vad är då problemet?

Jo mycket enkelt! Kommunen sparar pengar på att inte ha lamporna tända när det är mörkt ute. En fråga som man då kan ställa sig varför har dom då investerat 5miljoner i nya lampor när dom inte ens ska användas när det är mörkt?

Jag har nämnt det tidigare den frivilliga verksamheten är mycket viktig för att man ska trivas i kommunen. Börjar man plocka bort dessa verksamheter en efter en så kommer inte många att trivas. Gatubelysningen är en av alla frivilliga verksamheter och det finns många fler som jag anser är viktiga, och inte bör försvinna. Och det finns även en del som kan tas bort anser jag.

Vi får se hur det blir.

Låt oss slippa den GRÖN röda trojkan nästa mandatperiod.
Rösta på M nästa val så blir det skillnad det ska vi försöka se till.

/ Sunken

6 kommentarer

  1. Frågetecknet

    Är du mörkrädd mitt i sommaren?*s* Det är väl ändå ganska onödigt att ha gatubelysningen på mitt inatten då sover ju de flesta. Med tanke på de idiotiska och ogenomtänkta förslag som kommit från M den senaste tiden tror jag inte att det blir ett dyft bättre om ni får styra. Bara tanken gör en mörkrädd 🙂 då om inte annars bör gatubelysningen vara tänd dygnet runt. Den enformigt blåa nyansen gör ingen människa glad.

  2. Nisse

    Bara tanken att Du tillsammans med Kapten Rödskägg, farsan din och Thomas skulle styra kommunen gör att man blir alldeles knäsvag och undrar om du överhuvudtaget har någon självinsikt? Det är ju skrämmande.

  3. tore

    du kan ju inte ha mycke rätt ska man ha kolsvart i hela byn hela året hade du tängt??…bara för dom snålar vi har ju endå betalat för de?….

  4. En i styrelsen

    Samhällsnämden i Tvärålund gjorde upp med vindelns kommun att stänga av gatu belysningen,där din så kallade far sitter.Skyll inte på någon annan för f….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.