Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Gråsossar

Ser att jag får en del mothugg angående den föregående bloggen. Kul och inte helt oväntat att gråsossar törs kommentera dom också. För annat än just sossar tror jag inte det är som lämnar kommentarer. Möjligtvis nån vänstervriden centerpartist också om jag tänker efter, i och för sig är det nog i princip alla aktiva centerpartister i denna kommun då!
Får nog acceptera att man får en hel del mothugg när man håller sig till sanningen och säger vad man tycker.

Kanske man är en osund politiker om man håller sig till den och även säger vad man tycker?
Om så är fallet låter jag det vara så, för håller man sig ej till sanningen så tycker jag ej man har nåt att göra inom politiken. Men det är klart skulle det bli så att alla politiker talade sanning så tror jag vi inte skulle ha många politiker kvar.

/ Sunken

10 kommentarer

  1. bloggläsare

    och roligt att du är ärlig..det är du ganska ensam om i politiken.-är jag rädd.Fortsätt du som du börjat, då finns det hopp för mänskligheten – och för kommunen. I vissa partier viner partipiskan – åtminstone i vår kommun- så här får man inte tycka som man vill.

  2. Olle I Grind

    När vi bloggar om ärlighet. Eftersom ni tror att M tar över makten vid nästa val i Vindeln. Vem är det från M som ska ha kommunalrådsplatsen? Kan vi få ett ärligt svar?

  3. Ulla I Grind

    Det verkar ju inte ha så stor betydelse nu vem som är kommunalråd när C+S styr
    med 2 st icke rådiga. Så varför ska Borgarna nämna någon kandidat redan nu den bör väl lämpligast väljas efter att man sett hur valet gått

  4. Olle I Grind

    Det blir alltså som att köpa grisen i säcken. Det innebär att man inte köper nåt. Ge väljarna besked redan nu-vem blir kommunalråd? Palle? Kapten Rödskägg? Sunken eller Thomas ???? Mikael du kan väl svara! Blir det du som blir kommunalråd? Eller lämnar ni över den posten till V som ni samarbetar med? Eller kanske KD? Eller rent av SD ? Ge oss besked redan nu. Var är kvinnorna i M. Senaste avhoppet Pauline – mobbade ni ut henne? eftersom hon var den enda som hade en hjärna i M-familjen????

  5. Ulla i grind

    Men vem ska S ha ewa may?
    Möjligen Lundmark nu när han inte fick bli proffessor här kommer ingen lägga sig i utnämningen
    Detta är nog något som väljarna mer bekymrar sig över

  6. bloggläsare

    löjligt och omöjligt att redan nu begära namn på ev. kommunalråd om 2 år. vem vet vem som lever då??och vem som VILL ställa upp då?
    fortsätt blogga om vad du själv tycker vara intressant, jakt osv, det är roligt att läsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.