Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Stefan Sjögren

Mikael SundlingVy från solnedgången från altanen på Stefans stugan.

Fick låna stugan av Stefan Sjögren några dagar, därför ett litet uppehåll i mitt bloggande. Börjar med att tacka honom så mycket för lånet.
Hoppas nu karln själv får lite semester från allt gruskörande på Botniabanan. Känner ofta att jag inte vill byta med han med tanke på att dom har som mest jobb när vi övriga har semester. Men han trodde att han skulle få nån vecka ledigt. Hoppas det för det är han värd!

Marie, barnen och hunden trivdes också hemskt bra den sistnämnde har nästan inte skällt på hela tiden skönt!!! Bad, fiske, båtkörning, vattenskoter, besökt andra bekanta och en hel del kortspel har vi också hunnit med.
Lilleman har en viss tendens att vara rymningsbenägen när vi är på hemmaplan.
Men under dessa dagar visade han inga tecken på detta, den troliga förklaringen är nog att det fanns nya saker att hålla på med. Nu har han slukat vällingen och så fort jag är klar med denna blogg så ska jag lägga honom.

/ Sunken

3 kommentarer

  1. Dan Oskarsson

    Ser att du får en välförtjänt vila med familjen. Det glädjer mig. Har själv just inlett min semester. Hoppas att du får någon timme över för mig också? Träffar dig gärna för lite samspråk, kanske över en kopp kaffe. Det sägs att det endast finns 3st diskussionsämnen. Politik, religion och skitsnack. Du får välja ämne. 😉 Ha det gott!

  2. Mikael Sundling

    Hör av dig! Du förflyttar dig fortare än vad jag gör så dyk förbi vet ja kaffet står jag för! I morrn efter kl13,00 passar bra för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.