Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Pajkastning

Efter gårdagens möte måste jag fortsätta med lite pajkastning!

Jag har hoppats och trott på att Centern en dag skulle få sitt förnuft tillbaka men som det ser ut nu kommer det kanske aldrig att ske tyvärr. Hade tänkt lämna Centern utanför min blogg med tanke på att dom egentligen tillhör Borgerligheten. Men i Vindeln är dom långt i från detta. Förutom att dom håller med oss att vi inte kan höja skatten!
Nu vet jag att många kommer fundera på om Sundling junior tappat allt förnuft!
Men jag kan lugna er med att det har jag inte!

Utan jag har insett att efter gårdagens möte har min tro på att det en dag skulle kunna bli ett borgerligt styre tillsammans med Centern i Vindeln inte direkt blivit större. Om dom inte mot förmodan inser att vi måste ändra inriktning, och komma med nya idéer för en fortsatt överlevnad.

Jag har märkt ett trendbrott i Majoriteten ! Helt plötsligt har några få Socialdemokrater fått egna viljor och just dessa viljor har faktiskt skapat en spricka i muren.

Skattehöjnings freaken som ploppat fram inom den nya generationens sossar välkomnar jag men återigen måste jag säga DETTA LÖSER INTE VINDELNS PROBLEM! Lite tråkigt att dessa personer inte kan ställa sig upp på fullmäktige och diskutera istället för att bedyra sin kärlek till höga skatter i andra forum. Men vi lever i ett fritt samhälle där vi nästan får göra och säga vad vi vill. Så jag kan ju inte tvinga dessa personer att vara mera ärliga mot sina väljare.

Ett svar på en fråga från i går måste jag också klämma in. Rune Johansson (M) frågade socialnämndens ordförande Christer Lundgren (C) om han trodde att nämndens budget skulle gå ihop. Svaret blev följande: – Vi har ett tak och det ska vi inte gå över. Detta svar måste vi tillsammans försöka komma ihåg!!!

/ Sunken
PS: Två dagar kvar till semester!

4 kommentarer

  1. Hyresgästerna

    Hej på dig.
    Previa och Kommunal som hyr av Odd Fellow undra när du ska komma och klippa gräsmattan? En liten fågel har viskat i mitt öra att det är du som är ansvarig för detta.
    Skynda, skynda hinner du inte ikväll pga fotboll är du förlåten men jag hoppas det blir inom en snar framtid.

    Mvh Vi som håller på att gå vilse i djungeln här utanför!

  2. en som arbetar i vården

    Är det möjligt i dessa spartider att kommunchefen ska få lön i 24 månader. Det måste väl ändå vara ett skämt. Om detta beviljas kan nog ingen av Vindelns politiker visa sig för allmänhetan i framtiden. Och framför allt inte tala om för oss som jobbar inom vården att det ska sparas pengar. Ni är då ej trovärdiga. Men det kan inte vara sant.

  3. Mikael Sundling

    Tyvärr så är det sant! Det är dessutom inte 24mån han får utan 26mån. Men tyvärr är tydligen detta praxis så det är inte nånting man kan göra åt har jag fått höra. Det är tyvärr bara att gilla läget! Men med facit på hand hade det inte behövt gå på detta viss om det hade sköts bra från början. För att ta vi politiker i försvar så är et så att ingen av oss kan rå på detta utan det är tydligen så att ju högre man kliver inom kommunala sektorer ju större fallskärmar får man. Det är deras fack som sett till att dom har dessa vilkor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.