Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Barnens kväll

Hej hopp.
Alldeles nyss hemkommen från barnens kväll ner på dammen här i Tvärålund. Trots dåligt väder kryllade det av ungar, kul att se att så många kommer när det ordnas aktiviteter i byn. En stor eloge till Johan och Jonny som med hjälp av sina föräldrar och syskon stod för servicen i kaféet och alla övriga aktiviteter som erbjöds.

Efter två dagar på skogsnolia är jag ganska nöjd med nyheterna som presenterades på årets mässa. En rolig iakttagelse är att dom stora skogsmaskintillverkarna börjar ta tag i förarmiljön mer och mer. Större hytter med dämpning, lägre decibelnivåer och framförallt bättre sikt. Hoppas dom fortsätter i samma bana en lång tid framöver.

Har tagit en liten paus i min inläsning av alla fullmäktige handlingar vi ska gå igenom i morgon på kommunfullmäktigemötet. Hoppas på ett intressant möte med många diskussioner och framförallt lyhördhet. Det sistnämnda är i och för sig en utopi med tanke på att majoriteten inte lyssnat på oss under många år men man kan ju alltid hoppas på en förändring.
Hare/ Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.