Bayern nöjda med lottningen

Normal
0

false
false
false

SV
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:”Cambria”,”serif”;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:SV;
mso-fareast-language:EN-US;}

Under fredagen avgjordes lottningen till semifinalerna i Champions League – där ställs Bayern München mot den spanska storklubben Barcelona. Det är något tyskarnas tränare Jupp Heynckes är väldigt nöjd med.

 

Fyra lag är kvar i den prestigefyllda klubblagsturneringen och under fredagens lottning avgjordes spelordningen för Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund och Bayern München. Kvar i Champions League är de två topplagen från spanska La Liga och de både toppklubbarna från tyska Bundesliga. Många ville se El Clasico respektive ett tyskt stormöte redan i semifinalerna, men efter lottningen står det klart att Borussia Dortmund ställs mot Real Madrid. I den andra semin möter Bayern München den spanska jätten Barcelona. Det var något Bayern tränare Jupp Heynckes var väldigt nöjd med, då han helst ville spela på Barca. Anledningen är att tyskarnas tränare anser att han kan väldigt mycket om spanjorernas spel och hävdar att han till och med vet mer om Barcelona spel än om sitt eget lags. Både Bayern München och Barcelona har tagit tillbaka ligatiteln i Bundesliga respektive La Liga. Förra säsongen fick Bayern och Barca se sig besegrade i ligaspelet av just Borussia Dortmund och Real Madrid som ställs mot varandra i den andra semifinalen. Just nu pågår mycket sportsbetting inför avgörande av Champions League och i dagsläget är det svårt att peka ut någon given favorit.

 

Heynckes fortsätter att berätta om sin kunskap gällande Barcelonas spel och hur han under flera år studerat deras sätt att spela fotboll. Nu har det även talats om att Pep Guardiola, som lämnade Barcelona efter förra säsongen, och ska ersätta Jupp Heynckes i Bayern till sommaren ska hjälpa den tyska klubben. Det är dock något som Bayern München förnekar och menar att de själv har så pass mycket kunskap om den spanska storklubben de inte behöver någon expertis från den forne Barca-tränaren. På bet365 hittar du flera fotbollserbjudanden från det stundande semifinaldramat i Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.