Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Förödande med Allianspolitik i Västerbotten!

Nu måste jag ta och bokstavligen mota Olle vid grind 😉

Olle Edblom (c), Alliansens företrädare och landstingsråd i landstinget skriver en intressant blogg han också i dag. Jag kan bara hålla med honom om att förtroendet för vården är bra och vi delar båda insikten att bra kan bli bättre. Men sen händer det saker i Olles blogg… Det är intressant hur han väljer att angripa oss i den rödgröna majoriteten och kasta omkring stora ord – men inte själv säger något konkret hur de tänkt angripa problematiken med ekonomin.

Han skriver bara kort och gott i sin blogg "Vi säger därför NEJ till dessa besparingar,istället ska vi ha mer sjukvård för pengarna inte mindre. Besparingar får göras inom övrig verksamhet inte i den direkta sjukvården".  Han har alltså tänkt göra besparingar själv men säger inte var, hur eller när. Hmmmm låter nästan som Olles egna kritik 😉

Ta då och utveckla det Olle för ska ni hämta hem besparingar på över 100 miljoner på övrig verksamhet vill säkert väljarna veta hur och inte minst var. Slopad länstrafik? Indragna museér och operan? Rivning och/eller utförsäljning av fastigheterna? Låt höra Olle, du som kräver tydlighet av andra.

Ses i radiodebatten strax, väljarna lär märka den tydliga skillnaden mellan rödgrön och blå politik! 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.